Vacatures

19 februari 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
19 februari 2019

Machine bediende in Budel (40 uur)

Heb jij affiniteit voor metaal en techniek en wil je graag opgeleid worden tot een Machine Operator dan meld je bij ons!
12 februari 2019

Grondwerker Chemelot terrein (40 uur)

Heb je VCA en zoek je grondwerk voor lange termijn?
6 februari 2019

Servicemonteur Airco's in Sittard (40 uur)

Op zoek naar een vaste baan en ervaring met monteren en repareren van airco's? Dan horen wij graag van jou!
5 februari 2019

Vrachtwagenchauffeur Horeca in Midden-Limburg (40 uur)

Voor een toonaangevende drankenhandel in Midden-Limburg zoeken wij een vrachtwagenchauffeur.
1 februari 2019

(Hulp) monteur elektrotechniek woningbouw/utiliteit in Roermond (40 uur)

Ben je in bezit van technisch inzicht en heb je elektrotechniek onder de knie? Onze klant zoekt ter uitbreiding van zijn team een elektromonteur.
1 februari 2019

Schoonmaak diverse werkplekken (5-20 uur)

Op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers(sters) omgeving Maastricht, Parkstad en Sittard/Geleen.
1 februari 2019

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
1 februari 2019

Hulpmonteurs luchtkanalen in Sittard (40 uur)

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt.
1 februari 2019

Machinebediende

Wordt jij de nieuwe machinebediende die wij zoeken? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
22 januari 2019

Grondwerker / Kabelwerker in Elsloo (40 uur)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
22 januari 2019

Machinebediende (40 uur) Born

Wordt jij de nieuwe machinebediende die wij zoeken? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
22 januari 2019

Belader vuilniswagens regio Roermond

Wij zoeken voor lange termijn beladers in de regio Roermond en Venlo.
22 januari 2019

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
22 januari 2019

Heftruckchauffeur

Voor onze klant in Weert zoeken wij een Heftruckchauffeur met min 6 maanden ervaring.
22 januari 2019

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
19 december 2018

Keukenmonteur in Venray

Ben je handig en zoek je vanaf 21 januari aanstaande werk? Onze klant heeft in Venray een groot project voor het monteren van keukenblokken.
6 december 2018

Monteur zonnepanelen (nog steeds op zoek)

Voor onze klantzoeken wij monteur zonnepanelen die werkzaam is in geheel Limburg.
4 december 2018

Constructiebankwerker / lasser

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
4 december 2018

Werkplaatstimmerman

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en handige werknemer die wij zoeken? Reageer dan snel op deze leuke vacature!
20 november 2018

Productiemedewerker

Voor een klant van ons in Born zoeken we een productiekracht vijf ploegen. Onze klant maakt halffabricaten van plastic en zoekt kandidaten die kunnen ondersteunen met het lopend houden van de productielijnen.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Voor onze klant in Sittard zoeken wij een allround constructiebankwerker.
9 november 2018

Samensteller / Lasser

Als Samensteller / lasser ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van staalconstructies en het uitvoeren van laswerkzaamheden. Je valt onder de dagelijkse leiding van de werkplaatschef.
9 november 2018

Medewerker technische dienst

De medewerker TD onderhoudt het machinepark, het gebouw en de (elektrotechnische) installatie en verhelpt storingen. De medewerker TD is verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden en het verhelpen van storingen en bij de oplevering hiervan.
9 november 2018

Monteur technische dienst

Limburg Jobs zoekt een monteur technische dienst in Roermond vanaf 10-10-2018 voor 16 uur per maand.  Fitte vutters /aow’er / gepensioneerde. Als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan de productielijn. 
9 november 2018

Allround magazijnmedewerker

Voor onze klant in de regio Roermond zoeken wij een allround magazijnmedewerker.
9 november 2018

Monteur zonnestroom-systemen (dakdekker)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (dakdekker) ben je verantwoordelijk voor de dakwerkzaamheden bij het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je plaatst het systeem op de dakconstructies en zorgt voor een goede, nette en waterdichte afwerking van het dak alvorens de zonnepanelen te monteren. Hiernaast behoren ook de eventuele reparaties aan platte daken en het plaatsen van dakdoorvoeren bij je werkzaamheden.
9 november 2018

Postbezorger/postsorteerder

Voor onze klant in Echt zoeken we enthousiaste dames en heren die parttime willen werken in postbezorging en of gecombineerd met sorteren van post.
9 november 2018

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
9 november 2018

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
9 november 2018

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
9 november 2018

flensmonteurs / sleutelaars

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
9 november 2018

Handlangers met VCA

Voor een aantal klanten zijn we op zoek naar kandidaten met een geldig VCA.
9 november 2018

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
9 november 2018

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
25 mei 2018

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
11 april 2018

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
28 september 2017

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.