Vacatures

9 maart 2018

Geen passende vacature?

Het kan zijn dat er geen vacature bij staat die jou gelijk aanspreekt. Klik op "bekijk nu" en lees wat we voor je kunnen betekenen.
9 maart 2018
Vestiging Weert

Constructiebankwerker

Constructiebankwerker voornamelijk werkzaam in de werkplaats en incidenteel op montage.
5 maart 2018
Vestiging Obbicht

Handlanger met VCA

Voor een aantal klanten zijn we op zoek naar kandidaten met een geldig VCA.
28 februari 2018
Vestiging Obbicht

Assemblage medewerker/productie medewerker

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Assemblage medewerker. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
27 februari 2018
Vestiging Obbicht

Projectleider grond- en kabelwerken, industriële reiniging en infrastructurele werken

Wij zoeken voor onze klant in Geleen een projectleider, belangrijk is dat je ruime ervaring hebt in deze of een vergelijkbare functie. Je bent iemand die durft af te wijken van plat gereden paden en denkt creatief mee in het zoeken naar nieuwe wegen om de positie in de markt te versterken.
27 februari 2018
Vestiging Obbicht

Startende operators

Ben je (startend)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg)
27 februari 2018
Vestiging Weert

Productiemedewerker

Voor onze klant in Weert zoeken wij een productiemedewerker. In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ophangen en verpakken van producten.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Schouwer Glasvezeltechniek

Als Schouwer Glasvezeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van de juiste kabelroutes in hoogbouw en laagbouw huisaansluitingen in de particuliere sector. Je bezoekt op afspraak de particuliere klanten, je verwerkt deze gegevens in een geautomatiseerd systeem en je geeft de klant basis informatie over de toepassingen van glasvezel. Er heerst een prettige werksfeer en je komt te werken in een hecht team. Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen middels scholing en je krijgt een auto tot je beschikking alleen voor zakelijk gebruik.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Technisch Adviseur Vastgoed-Brandveiligheid

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een technisch adviseur vastgoed- brandveiligheid. Je houd je bezig met het inspecteren van gebouwen op het gebied van onderhoud, wet- en regelgeving, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. Je legt focus op het totale technisch beheer van gebouwen, van inspectie tot het maken van meerjarenplannen en het opstellen van adviezen met betrekking tot de optimalisering van vastgoedobjecten.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Werkvoorbereider/calculator Interieurbouw m/v

Als werkvoorbereider /calculator ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten. Je zorgt er samen voor dat de klus wordt geklaard. De standplaats is Eindhoven.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Heftruckchauffeur

Voor onze klant in Weert zoeken wij een Heftruckchauffeur met min 6 maanden ervaring.
18 december 2017
Vestiging Obbicht

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
16 november 2017
Vestiging Obbicht

Hulpmonteurs luchtkanalen

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur.

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Grondwerk (nog steeds op zoek)

Voor een klant op dsm zoeken we grondwerkers
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.   
28 september 2017
Vestiging Obbicht

flensmonteurs / sleutelaars

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Monteur vrachtwagens

Mag ook een schoolverlater zijn! Locaties in Weert en Geleen
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Monteur zonnepanelen (nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Roermond zoeken wij monteur zonnepanelen die werkzaam is in geheel Limburg.