Vacature

18 januari 2018
Vestiging Weert

Werkvoorbereider/calculator Interieurbouw m/v


De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig verzorgen van de werkvoorbereiding van de projecten, het calculeren en opstellen van verkoopbegrotingen aan de hand van bestek en tekeningen, het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers, het opstellen van plannings-, leverings- en afroepschema's, het controleren en coördineren van tekenwerk en berekeningen, het bestellen van materiaal/materieel binnen de gestelde budget- en tijdafspraken, het registreren en calculeren van meer- en minderwerken in overleg met projectleiding, het opstellen van werkplannen en opleverdossiers, veelvuldige contacten met projectleiders, uitvoerders, opdrachtgevers en onderaannemers.

Vaardigheden:

Je inzet en houding is belangrijk, je beschikt over MBO/HBO werk-en denkniveau.  Enkele jaren ervaring in de interieurbouw is een pre, een goede basis in de interieurbouw is een must. Je bent gedreven en denkt in oplossingen en niet problemen. Ervaring met Auto-Cad is een pre.

Wat biedt de opdrachtgever?

Een leuke afwisselende baan in een informele en dynamische wereld. Een platte  organisatie met korte communicatielijnen en een goed marktconform salaris.

Over de werkgever:

Onze opdrachtgever is een van de grootste afbouwbedrijven van Nederland en zijn gespecialiseerd in de gehele binnen afwerking van een gebouw zoals plafonds, wanden, interieur en brandwerende bekleding. Ze zijn specialist in het ontwerpen en realiseren van onderscheidende interieur concepten binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt.   De kernwaarden zijn resultaatgerichtheid, communicatie, integriteit en samenwerken.

Alle vacatures