Vacatures

18 september 2017

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
18 september 2017

Diverse vakmensen voor een specialist in dakbedekking

Voor onze klant in Weert zoeken wij diverse (ervaren) vakmensen.
13 september 2017

Metselaar

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
5 juli 2017

Monteur kunststof ramen, deuren en kozijnen

Ter versterking van de buitendienst zoekt onze klant in de regio Sittard een ervaren monteur kunststof ramen, deuren en aluminium rolluiken.
9 juni 2017

Loodgieter

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.   
3 mei 2017

Stoffeerder woning- en projectinrichting

Heb je ervaring als stoffeerder in de woning- projectinrichting of wil je je dit vak graag aanleren dan zoekt onze klant in de regio Born jou!
6 april 2017

Installatiemonteur/monteur zonneboilers

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
22 maart 2017

Hulpmonteur

Wij zoeken voor onze klant in Born hulpmonteurs die handig zijn en door bedrijf verder opgeleid worden. Bij goed functioneren uitzicht op vast contract.
23 februari 2017

Timmerman/monteur

Voor onze klant zoeken we een timmerman/monteur die door geheel Nederland vlonders kan monteren.
3 februari 2017

Installatiemonteur/loodgieter

Je werkt zelfstandig aan diverse projecten.
3 februari 2017

Glaszetter/glasbewerker

Wij zoeken voor een klant een glaszetter/glasbewerker, je werkzaamheden vinden zowel bij particulieren als bedrijven plaats. Het glasbewerken gebeurt in een werkplaats.