Vacatures

25 mei 2018
Vestiging Obbicht

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Stoffeerder woning- en projectinrichting

Wij zoeken voor onze klant in Born een ervaren stoffeerder.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Dakdekker (mag ook leerling zijn)

Voor onze klant in Zuid-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren dakdekker of een leerling die het zich graag laat aanleren.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(leerling)Timmerman

Voor een kleine onderneming in Nuth zoeken wij een allround timmerman, mag ook een schoolverlater of leerling zijn.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(huis)Schilder

Voor onze klant met projecten in Midden- en Zuid-Limburg zoeken wij een schilder voor zowel onderhoudsprojecten als schilderen bij particulieren.
11 april 2018
Vestiging Obbicht

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Schouwer Glasvezeltechniek

Als Schouwer Glasvezeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van de juiste kabelroutes in hoogbouw en laagbouw huisaansluitingen in de particuliere sector. Je bezoekt op afspraak de particuliere klanten, je verwerkt deze gegevens in een geautomatiseerd systeem en je geeft de klant basis informatie over de toepassingen van glasvezel. Er heerst een prettige werksfeer en je komt te werken in een hecht team. Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen middels scholing en je krijgt een auto tot je beschikking alleen voor zakelijk gebruik.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Technisch Adviseur Vastgoed-Brandveiligheid

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een technisch adviseur vastgoed- brandveiligheid. Je houd je bezig met het inspecteren van gebouwen op het gebied van onderhoud, wet- en regelgeving, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. Je legt focus op het totale technisch beheer van gebouwen, van inspectie tot het maken van meerjarenplannen en het opstellen van adviezen met betrekking tot de optimalisering van vastgoedobjecten.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Werkvoorbereider/calculator Interieurbouw m/v

Als werkvoorbereider /calculator ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten. Je zorgt er samen voor dat de klus wordt geklaard. De standplaats is Eindhoven.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.