Vacatures

25 mei 2018
Vestiging Obbicht

Buitendienstmedewerk(st)er Ventilatiesystemen

We zoeken een buitendienstmedewerk(st)er voor het bezoeken van installateurs voor ventilatie systemen te verkopen. Je bent bekend met de installateurs uit de regio en beschikt over een breed netwerk.
25 mei 2018
Vestiging Obbicht

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
15 mei 2018
Vestiging Obbicht

Lasser/bankwerker

Limburg Jobs is voor een opdrachtgever in de regio Roermond op zoek naar kandidaten voor de vacature Lasser/ Bankwerker. In deze functie is het van belang dat je werkervaring hebt in metaal.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Stoffeerder woning- en projectinrichting

Wij zoeken voor onze klant in Born een ervaren stoffeerder.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Dakdekker (mag ook leerling zijn)

Voor onze klant in Zuid-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren dakdekker of een leerling die het zich graag laat aanleren.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Werkvoorbereider/calculator

Voor onze klant in Nuth zoeken wij een calculator/werkvoorbereider met ervaring in de industriële installaties.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(leerling)Timmerman

Voor een kleine onderneming in Nuth zoeken wij een allround timmerman, mag ook een schoolverlater of leerling zijn.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(huis)Schilder

Voor onze klant met projecten in Midden- en Zuid-Limburg zoeken wij een schilder voor zowel onderhoudsprojecten als schilderen bij particulieren.
18 april 2018
Vestiging Obbicht

Heftruckchauffeur

Wij zoeken voor onze klant in Roermond een heftruckchauffeur die tevens ook het T rijbewijs heeft. Op het bedrijfsterrein zul je platen verplaatsen met een heftruck of tractor. Werken in het weekend kan ook voorkomen.
16 april 2018
Vestiging Obbicht

Productiemedewerker

Voor een klant van ons in Holtum zoeken we kandidaten die willen werken in de productie. Onze klant maakt halffabricaten van plastic en zoekt kandidaten die kunnen ondersteunen met het lopend houden van de productielijnen. Dit kan incidenteel zijn maar ook structureel. Kan dus ook als je een bijbaan zoekt!
11 april 2018
Vestiging Obbicht

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
6 april 2018
Vestiging Obbicht

Orderpickers / Bijrijders

Per direct zijn we op zoek naar enthousiaste en representatieve fulltime magazijnmedewerkers en/of bijrijders voor onze klant in de regio Roermond.
26 maart 2018
Vestiging Obbicht

Monteur Staalbouw

Onze klant in de regio Valkenburg zoekt een monteur die montagewerkzaamheden aan staalconstructies veilig uit voert volgens de ter plekke geldende veiligheidsregels; Hij gebruikt hierbij hoogwerkers, heftruck, verreikers en/of hijskranen.
26 maart 2018
Vestiging Obbicht

Chauffeur CE

Als chauffeur ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van onze klant in de regio Valkenburg. Je bent verantwoordelijk voor het laden, transporteren en lossen van staalconstructies en bent het gezicht van de organisatie bij de klant.
26 maart 2018
Vestiging Obbicht

Ervaren werkvoorbereider chemische industrie (ook op basis van detachering/ freelance of zzp)

Voor onze klant in de regio Geleen zijn wij opzoek naar een ervaren werkvoorbereider.
5 maart 2018
Vestiging Obbicht

Handlanger met VCA

Voor een aantal klanten zijn we op zoek naar kandidaten met een geldig VCA.
28 februari 2018
Vestiging Obbicht

Assemblage medewerker/productie medewerker

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Assemblage medewerker. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
27 februari 2018
Vestiging Obbicht

Projectleider grond- en kabelwerken, industriële reiniging en infrastructurele werken

Wij zoeken voor onze klant in Geleen een projectleider, belangrijk is dat je ruime ervaring hebt in deze of een vergelijkbare functie. Je bent iemand die durft af te wijken van plat gereden paden en denkt creatief mee in het zoeken naar nieuwe wegen om de positie in de markt te versterken.
27 februari 2018
Vestiging Obbicht

Startende operators

Ben je (startend)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg)
18 december 2017
Vestiging Obbicht

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
16 november 2017
Vestiging Obbicht

Hulpmonteurs luchtkanalen

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur.

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Grondwerk (nog steeds op zoek)

Voor een klant op dsm zoeken we grondwerkers
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.   
28 september 2017
Vestiging Obbicht

flensmonteurs / sleutelaars

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Monteur vrachtwagens

Mag ook een schoolverlater zijn! Locaties in Weert en Geleen
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Monteur zonnepanelen (nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Roermond zoeken wij monteur zonnepanelen die werkzaam is in geheel Limburg.