Vacatures

25 mei 2018
Vestiging Obbicht

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Stoffeerder woning- en projectinrichting

Wij zoeken voor onze klant in Born een ervaren stoffeerder.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

Dakdekker (mag ook leerling zijn)

Voor onze klant in Zuid-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren dakdekker of een leerling die het zich graag laat aanleren.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(leerling)Timmerman

Voor een kleine onderneming in Nuth zoeken wij een allround timmerman, mag ook een schoolverlater of leerling zijn.
3 mei 2018
Vestiging Obbicht

(huis)Schilder

Voor onze klant met projecten in Midden- en Zuid-Limburg zoeken wij een schilder voor zowel onderhoudsprojecten als schilderen bij particulieren.
11 april 2018
Vestiging Obbicht

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.