Vacatures

3 mei 2018
Vestiging Weert

Onderhoudsmonteur

Voor onze klant in Roermond die gespecialiseerd is in oppervlaktebehandeling en gerelateerde services, zoeken wij een ervaren onderhoudsmonteur met kennis van elektrotechniek.
9 maart 2018
Vestiging Weert

Constructiebankwerker

Constructiebankwerker voornamelijk werkzaam in de werkplaats en incidenteel op montage.
27 februari 2018
Vestiging Weert

Productiemedewerker

Voor onze klant in Weert zoeken wij een productiemedewerker. In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ophangen en verpakken van producten.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
8 februari 2018
Vestiging Weert

Schouwer Glasvezeltechniek

Als Schouwer Glasvezeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van de juiste kabelroutes in hoogbouw en laagbouw huisaansluitingen in de particuliere sector. Je bezoekt op afspraak de particuliere klanten, je verwerkt deze gegevens in een geautomatiseerd systeem en je geeft de klant basis informatie over de toepassingen van glasvezel. Er heerst een prettige werksfeer en je komt te werken in een hecht team. Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen middels scholing en je krijgt een auto tot je beschikking alleen voor zakelijk gebruik.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Technisch Adviseur Vastgoed-Brandveiligheid

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een technisch adviseur vastgoed- brandveiligheid. Je houd je bezig met het inspecteren van gebouwen op het gebied van onderhoud, wet- en regelgeving, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. Je legt focus op het totale technisch beheer van gebouwen, van inspectie tot het maken van meerjarenplannen en het opstellen van adviezen met betrekking tot de optimalisering van vastgoedobjecten.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Werkvoorbereider/calculator Interieurbouw m/v

Als werkvoorbereider /calculator ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten. Je zorgt er samen voor dat de klus wordt geklaard. De standplaats is Eindhoven.
18 januari 2018
Vestiging Weert

Heftruckchauffeur

Voor onze klant in Weert zoeken wij een Heftruckchauffeur met min 6 maanden ervaring.