Vacatures

25 mei 2018

Geen passende vacature?

Het kan zijn dat er geen vacature bij staat die jou gelijk aanspreekt. Klik op "bekijk nu" en lees wat we voor je kunnen betekenen.
25 mei 2018
Vestiging Obbicht

Buitendienstmedewerk(st)er Ventilatiesystemen

We zoeken een buitendienstmedewerk(st)er voor het bezoeken van installateurs voor ventilatie systemen te verkopen. Je bent bekend met de installateurs uit de regio en beschikt over een breed netwerk.
3 mei 2018
Vestiging Weert

Onderhoudsmonteur

Voor onze klant in Roermond die gespecialiseerd is in oppervlaktebehandeling en gerelateerde services, zoeken wij een ervaren onderhoudsmonteur met kennis van elektrotechniek.
9 maart 2018
Vestiging Weert

Constructiebankwerker

Constructiebankwerker voornamelijk werkzaam in de werkplaats en incidenteel op montage.
18 december 2017
Vestiging Obbicht

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
16 november 2017
Vestiging Obbicht

Hulpmonteurs luchtkanalen

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt.
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur.

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
28 september 2017
Vestiging Obbicht

Monteur zonnepanelen (nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Roermond zoeken wij monteur zonnepanelen die werkzaam is in geheel Limburg.