Vacatures

12 juni 2019

Logistiek administratief medewerker in Roermond (40 uur)

Ben jij een administratieve topper, die op zoek is naar een baan in de logistiek? Voel jij je thuis in een dynamisch familiebedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Dan zoeken wij jou!
12 juni 2019

Schoonmaakmedewerker(ster) in Limbricht

Voor onze klant in Limbricht zoeken we een schoonmaakmedewerker(ster).
4 juni 2019

Handlangers DSM terrein (40 uur)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou!
3 juni 2019

Operator in Born 5 ploegen

Voor onze opdrachtgever in de regio Born zoeken wij een procesoperator met ervaring die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Als Operator heb je de mogelijkheid om door te groeien.
29 mei 2019

Hulpmonteur luchtkanalen vanuit Beek (40 uur)

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt. Opstapplaats is Beek.
22 mei 2019

Logistiekmedewerker in Roermond (40 uur)

In deze fulltime allround magazijnfunctie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en klaarzetten van vrachten. Laden en lossen van onze vrachtwagens behoren tot je dagelijkse taken.
22 mei 2019

Huisschilder in Stein (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
10 april 2019

Assemblage medewerker in Born (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Born zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het samenstellen vanaf tekenening. Jij bent handig en kan overweg met een zaag of boor.
3 april 2019

Bijrijder in Roermond (40 uur)

Heb jij altijd al willen werken in de wereld van horeca en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd je van aanpakken en afwisseling in werkzaamheden?
3 april 2019

Chauffeur binnenland in Roermond (40uur)

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent de ambassadeur van het bedrijf en levert bij de klanten door heel het land de bestellingen af.
25 maart 2019

Onderhoudsmonteur gebouwen in Maastricht (40 uur)

Vind je het leuk dat iedere dag anders is en heb je graag dagelijks contact met mensen? Wij zoeken voor het technisch onderhoud van diverse panden in Maastricht een ervaren klusjesman die alle soorten problemen in de panden gaat oplossen. 
22 maart 2019

Meewerkend voorman, lasser in Stein (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan de volgende stap in je carrière dan zoeken we jou. Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een meewerkend voorman. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en machineonderdelen. Het gaat om een baan voor de lange termijn!
20 maart 2019

Monteur zonnepanelen in Beek (40 uur)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (E) ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je koppelt de installaties aan de omvormer(s), bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie.
20 maart 2019

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst in Stein (40 uur)

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
15 maart 2019

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
26 februari 2019

Metselaar in Elsloo (40 uur)

Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een metselaar. De klant werkt op verschillende projecten van nieuwbouw tot renovatie. Heb je ervaring met metselen en zoek je een baan voor langere tijd, dan willen we je graag in contact brengen met de klant.
19 februari 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
19 februari 2019

Machine bediende in Budel (40 uur)

Heb jij affiniteit voor metaal en techniek en wil je graag opgeleid worden tot een Machine Operator dan meld je bij ons!
12 februari 2019

Grondwerker Chemelot terrein (40 uur)

Heb je VCA en zoek je grondwerk voor lange termijn?
6 februari 2019

Servicemonteur Airco's in Sittard (40 uur)

Op zoek naar een vaste baan en ervaring met monteren en repareren van airco's? Dan horen wij graag van jou!
5 februari 2019

Vrachtwagenchauffeur Horeca in Midden-Limburg (40 uur)

Voor een toonaangevende drankenhandel in Midden-Limburg zoeken wij een vrachtwagenchauffeur.
1 februari 2019

(Hulp) monteur elektrotechniek woningbouw/utiliteit in Roermond (40 uur)

Ben je in bezit van technisch inzicht en heb je elektrotechniek onder de knie? Onze klant zoekt ter uitbreiding van zijn team een elektromonteur.
1 februari 2019

Schoonmaak diverse werkplekken (5-20 uur)

Op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers(sters) omgeving Maastricht, Parkstad en Sittard/Geleen.
1 februari 2019

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
1 februari 2019

Machinebediende

Wordt jij de nieuwe machinebediende die wij zoeken? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
22 januari 2019

Grondwerker / Kabelwerker in Elsloo (40 uur)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
22 januari 2019

Machinebediende (40 uur) Born

Wordt jij de nieuwe machinebediende die wij zoeken? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
22 januari 2019

Belader vuilniswagens regio Roermond

Wij zoeken voor lange termijn beladers in de regio Roermond en Venlo.
22 januari 2019

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
22 januari 2019

Heftruckchauffeur

Voor onze klant in Weert zoeken wij een Heftruckchauffeur met min 6 maanden ervaring.
22 januari 2019

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
19 december 2018

Keukenmonteur in Venray

Ben je handig en zoek je vanaf 21 januari aanstaande werk? Onze klant heeft in Venray een groot project voor het monteren van keukenblokken.
4 december 2018

Constructiebankwerker / lasser

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
4 december 2018

Werkplaatstimmerman

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en handige werknemer die wij zoeken? Reageer dan snel op deze leuke vacature!
20 november 2018

Productiemedewerker

Voor een klant van ons in Born zoeken we een productiekracht vijf ploegen. Onze klant maakt halffabricaten van plastic en zoekt kandidaten die kunnen ondersteunen met het lopend houden van de productielijnen.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Voor onze klant in Sittard zoeken wij een allround constructiebankwerker.
9 november 2018

Samensteller / Lasser

Als Samensteller / lasser ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van staalconstructies en het uitvoeren van laswerkzaamheden. Je valt onder de dagelijkse leiding van de werkplaatschef.
9 november 2018

Medewerker technische dienst

De medewerker TD onderhoudt het machinepark, het gebouw en de (elektrotechnische) installatie en verhelpt storingen. De medewerker TD is verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden en het verhelpen van storingen en bij de oplevering hiervan.
9 november 2018

Monteur technische dienst

Limburg Jobs zoekt een monteur technische dienst in Roermond vanaf 10-10-2018 voor 16 uur per maand.  Fitte vutters /aow’er / gepensioneerde. Als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan de productielijn. 
9 november 2018

Allround magazijnmedewerker

Voor onze klant in de regio Roermond zoeken wij een allround magazijnmedewerker.
9 november 2018

Monteur zonnestroom-systemen (dakdekker)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (dakdekker) ben je verantwoordelijk voor de dakwerkzaamheden bij het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je plaatst het systeem op de dakconstructies en zorgt voor een goede, nette en waterdichte afwerking van het dak alvorens de zonnepanelen te monteren. Hiernaast behoren ook de eventuele reparaties aan platte daken en het plaatsen van dakdoorvoeren bij je werkzaamheden.
9 november 2018

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
9 november 2018

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
9 november 2018

flensmonteurs / sleutelaars

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
9 november 2018

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
9 november 2018

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
25 mei 2018

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
11 april 2018

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
28 september 2017

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.