Vacatures

15 september 2020

Schoonmaakmedewerker(ster) Vijlen (10 uur)

Wij zoeken voor het schoonmaken van vakantiehuisjes in een vakantiepark een schoonmaakmedewerker(ster) iedere maandag en vrijdag.
15 september 2020

Handlanger zonnepanelen in Beek (40 uur)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten.
15 september 2020

Schoonmaakmedewerker(ster) in Geleen (22,5 uur)

Per direct zoeken wij een schoonmaakmedewerker(ster) voor twee bedrijven in Geleen.
15 september 2020

Schoonmaakmedewerker(ster) vanuit Sittard (40 uur)

Wij zoeken een ervaren schoonmaakmedewerker(ster) met een geldig rijbewijs. Iedere dag starten vanuit Sittard om 6.00 uur.
15 september 2020

Onderhoudsmonteur cv-ketels in Sittard (40 uur)

We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om bij heel veel verschillende mensen over de vloer te komen en naast zijn werk ook het visitekaartje wil zijn van de klant. Onze klant is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
15 september 2020

Samensteller/lasser in Valkenburg (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een samensteller/lasser. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
15 september 2020

Loodgieter in Born (40 uur)

Voor onze klant in zoeken we twee loodgieters. Je werkt in teamverband aan diverse projecten.
15 september 2020

Loodgieter

Voor onze klant zoeken wij een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen, koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.
15 september 2020

Grondwerker / Kabelwerker in Elsloo (40 uur)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
15 september 2020

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
15 september 2020

Metselaar in Elsloo (40 uur)

Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een metselaar. De klant werkt op verschillende projecten van nieuwbouw tot renovatie. Heb je ervaring met metselen en zoek je een baan voor langere tijd, dan willen we je graag in contact brengen met de klant.
15 september 2020

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
15 september 2020

Monteur landbouwmachines in Zuid-Limburg (40 uur)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren monteur landbouwmachines. De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud en reparaties aan tractoren en mechanische landbouwwerktuigen. Je bent verantwoordelijk voor reparaties op zowel elektrotechnisch, hydraulisch en op mechanisch gebied.
15 september 2020

Dakdekker in Beek (40 uur)

Voor een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Midden-Limburg zijn we op zoek naar allround dakdekkers.
15 september 2020

Handlangers in Geleen (40 uur)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou!
14 september 2020

Kabelwerker/grondwerker in Geleen (40 uur)

Voor onze klant zoeken we meerdere grondwerkers met VCA. Het intrekken van data, midden- en hoogspanningskabels in kabelsleuven.
14 september 2020

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
14 september 2020

Technisch facilitair medewerker in Stein (40 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid? Dan zoeken we jou.
14 september 2020

Steigerbouwer in Zuid/Midden Limburg (40 uur)

Voor een opdrachtgever van ons, in de regio Zuid-Limburg , zijn wij op zoek naar steigerbouwers. Ben jij een steigerbouwer die alles van zijn vak af weet en hier een passie voor heeft? Dan is dit wat voor jou!
14 september 2020

Huisschilder in Stein (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
14 september 2020

Caissière in Valkenburg (weekenden en vakanties)

Je staat de bezoekers vriendelijk te woord en verkoopt de entreetickets. Tevens geef je de bezoekers informatie over hun bezoek aan de mijn. Er is een souvenirwinkeltje, waarbij je zorgt voor een duidelijke presentatie om de verkoop te bevorderen. Uiteraard zorg je ervoor dat zowel de ingang en de kassa maar ook het winkeltje en de wachtruimte representatief blijven uitzien.
14 september 2020

Magazijnmedewerker met rijbewijs BE in Sittard (37,5 uur)

Vanwege aanhoudende groei zoekt onze klant een magazijnmedewerker die naast het magazijnwerk ook materialen kan rondbrengen en de handen uit de mouwen wil steken, te denken valt aan voorstrijken van muren of kleine sloopwerken.
14 september 2020

Operator 3-ploegen in Maastricht (40 uur)

Wil jij aan de slag als operator in 3 ploegen met een mooi salaris? Lees dan snel verder. We zoeken kandidaten die minimaal 1 jaar ervaring hebben in een productie omgeving en technisch inzicht hebben.
14 september 2020

Electromonteur in Heerlen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
14 september 2020

Technische Productie Medewerker (40 uur) in Roermond

Voor onze klant zoeken wij een zelfstandige en enthousiaste en leergierige medewerker met technisch inzicht. Je zult worden ingewerkt op de snijafdeling, middels een CNC machine worden de bestelde producten op maat gesneden.
14 september 2020

Constructiebankwerker / lasser in Sittard (40 uur)

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
14 september 2020

Grondwerker in Geleen (40 uur)

Heb je VCA en zoek je grondwerk voor lange termijn?
14 september 2020

Constructiebankwerker in Heerlen (40 uur)

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
14 september 2020

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
14 september 2020

Installatiemonteur/monteur zonneboilers in Nuth (40 uur)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
14 september 2020

Loodgieter in Elsloo (40 uur)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.   
14 september 2020

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie in Maastricht (40 uur)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
14 september 2020

Flensmonteurs / sleutelaars in Limburg (40 uur)

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
14 september 2020

Machine operator

Word jij de nieuwe machinebediende bij onze klant ? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
14 september 2020

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
14 september 2020

Werkplaatstimmerman in Beek (40 uur)

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en handige werknemer die wij zoeken? Reageer dan snel op deze leuke vacature!
14 september 2020

Verzorgende IG regio Weert (diverse uren)

Blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!
14 september 2020

Handlanger zonwering en/of poorten in Sittard (40 uur)

Je bent verantwoordelijk (samen met je collega monteurs) voor de perfecte uitvoering van het installeren van onder andere zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en poorten bij zowel zakelijke klanten als particulieren.
14 september 2020

Monteur gelfilters vervangen in Geleen (40 uur)

Wij zoeken een monteur voor het vervangen van gelfilters op locatie bij de klant. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het in en uitbouwen van de gel filters op verschillende locaties.
14 september 2020

Productiemedewerker in Hoensbroek (40 uur)

Voor onze klant zoeken we betrouwbare aanpakkers die overweg kunnen met een accuboor of slijpmachine. Samen met je collega’s ga je zorgen voor een mooi eindresultaat. De klant is gespecialiseerd in de verwerking en bewerking van verschillende metalen.
11 september 2020

Operator in Kerkrade (5 ploegen)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Parkstad zijn we op zoek naar ervaren operators. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in het recyclen van aluminium. In deze functie ga je operator werkzaamheden verrichten in een 5-ploegensysteem
11 september 2020

Productiemedewerker in Holtum (33,6 uur)

Onze klant maakt halffabricaten van plastic en zoekt kandidaten die kunnen ondersteunen met het lopend houden van de productielijnen. We zijn op zoek naar iemand die vast 5 ploegen gaat werken.
11 september 2020

Huisschilder in Sittard (37,5 uur)

Voor een schildersbedrijf in regio midden Limburg zijn we opzoek naar een aantal onderhoudsschilders/ huisschilders.