Vacatures

20 augustus 2019

Dakdekker in Beek (40 uur)

Voor een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Midden-Limburg zijn we op zoek naar allround dakdekkers.
13 augustus 2019

Handlanger stratenmaker omgeving Urmond (40 uur)

Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je het liefste in de buitenlucht? Dan zoeken we jou.
6 augustus 2019

Huisschilder in Stein (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
15 maart 2019

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
26 februari 2019

Metselaar in Elsloo (40 uur)

Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een metselaar. De klant werkt op verschillende projecten van nieuwbouw tot renovatie. Heb je ervaring met metselen en zoek je een baan voor langere tijd, dan willen we je graag in contact brengen met de klant.
1 februari 2019

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
22 januari 2019

Interieurtimmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij een timmerman met ervaring in interieurbouw.
22 januari 2019

Dakdekker of timmerman

Voor onze klant in Weert zoeken wij meerdere (ervaren) vakmensen.
19 december 2018

Keukenmonteur in Venray

Ben je handig en zoek je vanaf 21 januari aanstaande werk? Onze klant heeft in Venray een groot project voor het monteren van keukenblokken.
4 december 2018

Werkplaatstimmerman

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en handige werknemer die wij zoeken? Reageer dan snel op deze leuke vacature!
9 november 2018

Installatiemonteur/monteur zonneboilers (nog steeds op zoek)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
9 november 2018

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
25 mei 2018

productiemedewerkers / operators

Voor onze klant zoeken we productiekrachten of startende operators. Voor de lange termijn met uitzicht op vaste aanstelling bij de klant. klik op de tekst voor uitgebreide beschrijving
11 april 2018

Werkplaats timmerman

Voor onze klant in de regio Stein die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zijn wij opzoek naar een allround werkplaatstimmerman. De werkzaamheden bestaan uit de voor/afmontage van kozijnen, ramen en deuren.
28 september 2017

Loodgieter (Nog steeds op zoek)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.