Vacatures

17 februari 2022

Timmerman in regio Limburg(40 uur)

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw projecten zoeken wij een enthousiaste zelfstandige timmerman.
27 januari 2022

Stratenmaker in Midden-Limburg (40 uur)

We zoeken stratenmakers die zelfstandig aan het werk kunnen, een oog voor detail hebben en graag voor een leuke organisatie werken. Ook mensen die het vak graag willen leren kunnen bij deze organisatie als leerling stratenmaker aan de gang. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een klein bedrijf met korte lijntjes en leuke collega's? Dan zoeken wij jou!
30 september 2021

Hulp stoffeerder

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hulp stoffeerder. Samen met een ervaren collega ga je bij de klant langs om vloeren, gordijnen en overige raamdecoratie in te meten en te monteren. Het gaat om een fulltime functie.
28 september 2021

Kabelwerker/grondwerker in Geleen (40 uur)

Voor onze klant zoeken we meerdere grondwerkers met VCA. Het intrekken van data, midden- en hoogspanningskabels in kabelsleuven.
1 februari 2021

Hulpmonteur interieurbouw in Echt (16-32 uur)

Wat houdt het werk in: Voor een klein bedrijf gespecialiseerd in diverse projecten van plaatsen keukens tot standbouw en raambekleding/wandbekleding zoeken wij een enthousiaste kandidaat die twee rechter handen heeft en secuur kan werken.
1 februari 2021

Huisschilder in Stein (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
1 februari 2021

Huisschilder in Sittard (37,5 uur)

Voor een schildersbedrijf in regio midden Limburg zijn we opzoek naar een aantal onderhoudsschilders/ huisschilders.
1 februari 2021

Loodgieter

Voor onze klant zoeken wij een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen, koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.
1 februari 2021

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
1 februari 2021

Metselaar in Elsloo (40 uur)

Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een metselaar. De klant werkt op verschillende projecten van nieuwbouw tot renovatie. Heb je ervaring met metselen en zoek je een baan voor langere tijd, dan willen we je graag in contact brengen met de klant.
1 februari 2021

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
1 februari 2021

Dakdekker in Beek (40 uur)

Voor een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Midden-Limburg zijn we op zoek naar allround dakdekkers.
1 februari 2021

Steigerbouwer in Zuid/Midden Limburg (40 uur)

Voor een opdrachtgever van ons, in de regio Zuid-Limburg , zijn wij op zoek naar steigerbouwers. Ben jij een steigerbouwer die alles van zijn vak af weet en hier een passie voor heeft? Dan is dit wat voor jou!
1 februari 2021

Magazijnmedewerker met rijbewijs BE in Sittard (37,5 uur)

Vanwege aanhoudende groei zoekt onze klant een magazijnmedewerker die naast het magazijnwerk ook materialen kan rondbrengen en de handen uit de mouwen wil steken, te denken valt aan voorstrijken van muren of kleine sloopwerken.
1 februari 2021

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
1 februari 2021

Installatiemonteur/monteur zonneboilers in Nuth (40 uur)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
1 februari 2021

Loodgieter in Elsloo (40 uur)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.