Vacatures

22 maart 2019

Meewerkend voorman, lasser in Stein (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan de volgende stap in je carrière dan zoeken we jou. Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een meewerkend voorman. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en machineonderdelen. Het gaat om een baan voor de lange termijn!
19 februari 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
19 februari 2019

Machine bediende in Budel (40 uur)

Heb jij affiniteit voor metaal en techniek en wil je graag opgeleid worden tot een Machine Operator dan meld je bij ons!
6 februari 2019

Servicemonteur Airco's in Sittard (40 uur)

Op zoek naar een vaste baan en ervaring met monteren en repareren van airco's? Dan horen wij graag van jou!
4 december 2018

Constructiebankwerker / lasser

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Voor onze klant in Sittard zoeken wij een allround constructiebankwerker.
9 november 2018

Samensteller / Lasser

Als Samensteller / lasser ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van staalconstructies en het uitvoeren van laswerkzaamheden. Je valt onder de dagelijkse leiding van de werkplaatschef.
9 november 2018

Monteur technische dienst

Limburg Jobs zoekt een monteur technische dienst in Roermond vanaf 10-10-2018 voor 16 uur per maand.  Fitte vutters /aow’er / gepensioneerde. Als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan de productielijn. 
9 november 2018

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
9 november 2018

flensmonteurs / sleutelaars

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars.