Vacatures

20 augustus 2019

Electromonteur in Heerlen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
20 augustus 2019

Meubel montagemonteur in Sittard (40 uur)

Voor een klussenbedrijf zijn we op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om voornamelijk Ikea meubels te monteren.
29 mei 2019

Hulpmonteur luchtkanalen vanuit Beek (40 uur)

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt. Opstapplaats is Beek.
10 april 2019

Assemblage medewerker in Born (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Born zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het samenstellen vanaf tekenening. Jij bent handig en kan overweg met een zaag of boor.
25 maart 2019

Onderhoudsmonteur gebouwen in Maastricht (40 uur)

Vind je het leuk dat iedere dag anders is en heb je graag dagelijks contact met mensen? Wij zoeken voor het technisch onderhoud van diverse panden in Maastricht een ervaren klusjesman die alle soorten problemen in de panden gaat oplossen. 
20 maart 2019

Monteur zonnepanelen in Beek (40 uur)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (E) ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je koppelt de installaties aan de omvormer(s), bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie.
20 maart 2019

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst in Stein (40 uur)

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!
1 februari 2019

(Hulp) monteur elektrotechniek woningbouw/utiliteit in Roermond (40 uur)

Ben je in bezit van technisch inzicht en heb je elektrotechniek onder de knie? Onze klant zoekt ter uitbreiding van zijn team een elektromonteur.
9 november 2018

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
9 november 2018

Monteur zonnestroom-systemen (dakdekker)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (dakdekker) ben je verantwoordelijk voor de dakwerkzaamheden bij het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je plaatst het systeem op de dakconstructies en zorgt voor een goede, nette en waterdichte afwerking van het dak alvorens de zonnepanelen te monteren. Hiernaast behoren ook de eventuele reparaties aan platte daken en het plaatsen van dakdoorvoeren bij je werkzaamheden.
9 november 2018

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking