Vacatures

14 augustus 2019

Monteur landbouwmachines in Zuid-Limburg (40 uur)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren monteur landbouwmachines. De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud en reparaties aan tractoren en mechanische landbouwwerktuigen. Je bent verantwoordelijk voor reparaties op zowel elektrotechnisch, hydraulisch en op mechanisch gebied.
1 juli 2019

Medewerker expeditie in Roermond (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en werken in een groot magazijn? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!
1 juli 2019

Bijrijder in Roermond (40 uur)

Heb jij altijd al willen werken in de wereld van horeca en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd je van aanpakken en afwisseling in werkzaamheden?
12 juni 2019

Logistiek administratief medewerker in Roermond (40 uur)

Ben jij een administratieve topper, die op zoek is naar een baan in de logistiek? Voel jij je thuis in een dynamisch familiebedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Dan zoeken wij jou!
22 mei 2019

Logistiekmedewerker in Roermond (40 uur)

In deze fulltime allround magazijnfunctie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en klaarzetten van vrachten. Laden en lossen van onze vrachtwagens behoren tot je dagelijkse taken.
3 april 2019

Chauffeur binnenland in Roermond (40uur)

Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent de ambassadeur van het bedrijf en levert bij de klanten door heel het land de bestellingen af.
5 februari 2019

Vrachtwagenchauffeur Horeca in Midden-Limburg (40 uur)

Voor een toonaangevende drankenhandel in Midden-Limburg zoeken wij een vrachtwagenchauffeur.
22 januari 2019

Belader vuilniswagens regio Roermond

Wij zoeken voor lange termijn beladers in de regio Roermond en Venlo.
22 januari 2019

Heftruckchauffeur

Voor onze klant in Weert zoeken wij een Heftruckchauffeur met min 6 maanden ervaring.
9 november 2018

Allround magazijnmedewerker

Voor onze klant in de regio Roermond zoeken wij een allround magazijnmedewerker.