Missie en visie

Heldere afspraken en een vast contactpersoon om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, op welk moment dan ook.

Persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten en uitzendkrachten staat bij Limburg Jobs voorop. Een goede match voor zowel klant als uitzendkracht is voor ons zeer belangrijk. Niet een specifieke branche maar allround. Limburg Jobs is van mening dat een goede intercedent kennis heeft van meerdere branches om zo elke klant van dienst te kunnen zijn.

Waarom besteden wij onze backoffice uit

Wij willen serieus bezig zijn met ons vak!

Door de regelgeving en vele certificeringen is het voor ons als kleine onderneming vaak tijdrovend en duur. Door onze samenwerking met Pay for People hebben we alles goed geregeld. Waarom Pay for People?  Als eerste aanbieder van backoffice-dienstverlening koos Pay for People ervoor om zowel lid te zijn van de ABU áls van de NBBU.  Zo kunt u kiezen welke uitzend-CAO het beste bij u past. Uiteraard zijn alle werkmaatschappijen NEN 4400-1 gecertificeerd, beschikken wij altijd over recente WKA verklaringen en kunnen uw klanten gebruik maken van onze G-rekeningen.

OfficiEle gegevens

Via onderstaande link vindt u alle gegevens en benodigde documenten, die te maken hebben met het beoordelen van de betrouwbaarheid van Pay for People. http://www.payforpeople.nl/over-ons/certificaten-en-verklaringen.html