Vacatures

3 juni 2024

Grondwerker in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor op het Chemelot terrein in Geleen.  Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
3 juni 2024

Operator in Holtum (5-ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Ben je (Proces)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg) Voor onze opdrachtgever in de regio Holtum die halffabricaten maakt van plastic zoeken wij een procesoperator of een productiemedewerker die graag operator wilt worden.
3 juni 2024

Productiemedewerker in Holtum (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Ben je productiemedewerker/operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg) Voor onze opdrachtgever in de regio Holtum die halffabricaten maakt van plastic zoeken wij een procesoperator of een productiemedewerker die graag operator wilt worden.
3 juni 2024

Stratenmaker vanuit Echt-Susteren (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij een ervaren stratenmaker die graag de handen uit de mouwen steekt? Zoek je een nieuwe uitdaging bij een fijn bedrijf met langdurig werk? Dan is dit jouw kans!
3 juni 2024

Stratenmaker in Midden-Limburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

We zoeken stratenmakers die zelfstandig aan het werk kunnen, een oog voor detail hebben en graag voor een leuke organisatie werken. Ook mensen die het vak graag willen leren kunnen bij deze organisatie als leerling stratenmaker aan de gang. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een klein bedrijf met korte lijntjes en leuke collega's? Dan zoeken wij jou!
3 juni 2024

Grondwerker / Kabelwerker op Chemelot Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
3 juni 2024

Werkvoorbereider/CAD tekenaar in Born (40 uur) (Werving en selectie)

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je volop mag tekenen en regelen? En heb je minimaal ervaring met Autocad 2D dan zoeken wij jou!
3 juni 2024

Werkvoorbereider mechanisch in Geertruidenberg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
3 juni 2024

Werkvoorbereider in de hoveniersbranche in Zuid-Limburg (40 uur) (Werving en selectie)

Voor een hoveniersbedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen, zoeken wij een werkvoorbereider met passie voor groen en oog voor detail.
3 juni 2024

W-Monteur/loodgieter in de regio Born (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf zoeken wij een W-Monteur die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van water gerelateerde systemen in nieuwbouw- en renovatieprojecten.
3 juni 2024

Verkoopmedewerker hout en bouwmaterialen in Geleen (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant zoekt verkoopmedewerkers die een eerlijk en betrouwbaar advies kunnen geven. Tevens wordt ook een uitgebreid opleidingstraject aangeboden zodat jij de specialist wordt op het gebied van hout en bouwmaterialen. En als verkoopmedewerker gaat jouw advies niet alleen over de producten in de winkel, maar ook over de services die ze, samen met de montagepartners, erbij leveren.
3 juni 2024

Verkeersregelaar in Zuid- en Midden-Limburg (fulltime of parttime) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar sociale mensen die het team gaan versterken in de regio Roermond tot en met Maastricht. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg.
3 juni 2024

Timmerman in regio Limburg(40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw projecten zoeken wij een enthousiaste zelfstandige timmerman.
3 juni 2024

TIG-lasser / constructiebankwerker in Hoensbroek (38 uur) (Werving en selectie)

Voor de lasafdeling van onze klant zijn wij per direct op zoek naar een TIG-lasser / constructiebankwerker. Als TIG-lasser houd je jezelf bezig met het zelfstandig samenstellen en aflassen van bijvoorbeeld lasconstructies, leidingwerk en/of plaatwerk. Gelijk een contract bij de klant!
3 juni 2024

Terreinmedewerker op Chemelot (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Per direct starten en voor lange termijn.
3 juni 2024

Strategisch inkoper/Project inkoper vanuit Breda (Fulltime) (Werving en selectie)

Voor een groot internationaal opererend industrieel bedrijf waar de activiteiten in een stroomversnelling zijn gekomen zoeken wij als toevoeging op het bestaande team een ervaren project inkoper.
3 juni 2024

Storingsmonteur in Maastricht (3 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in staal. De voornaamste activiteit is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het repareren, vervangen, onderhouden en/of omstellen van apparaten en machines, evenals het oplossen van (ver)storingen.
3 juni 2024

Startend productiemedewerker kantbank in Nuth (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

We zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor de kantbank afdeling van onze klant. Als startend productiemedewerker krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman.
3 juni 2024

Servicemonteur warmtepompen in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Weet jij precies hoe jij een storing aan een duurzaam energiesysteem kunt oplossen of – nog beter – kunt voorkomen? Wij zoeken een Servicemonteur W voor het onderhouden en verhelpen van storingen aan warmtepompsystemen.
3 juni 2024

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Limburg (40 uur) (Werving en selectie)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
3 juni 2024

Schoonmaakmedewerker(ster) vanuit geheel Limburg (uren in overleg) (Detacheren en uitzenden)

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij in Limburg naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers voor diverse projecten.
3 juni 2024

Samensteller/lasser in Valkenburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een samensteller/lasser. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
3 juni 2024

Ruwbouw timmerman in Geleen (40uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze opdrachtgever zoekt ervaren timmermannen met ervaring in zowel de ruw- als afbouw. Vanaf een technische bouwtekening ga je volledig zelfstandig of samen met je maat aan de slag ..
3 juni 2024

Reachstacker chauffeur in Sittard (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant zoekt een reachstacker chauffeur waarmee je zeecontainers verplaatst op het terrein en ze op/van een vrachtwagen plaatst.
3 juni 2024

Productiemedewerker(ster) bakkerij in Born (24-36 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken voor een familiebedrijf met een vooraanstaande naam in het bakken van vlaaien een productiemedewerker(ster). De vlaaien worden nog altijd naar oude receptuur bereid in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen en ze leveren rechtstreeks aan bakkerijen en winkels.
3 juni 2024

Productiemedewerker luchtkanalen in Born(40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Heb jij enige ervaring in het bewerken van metaal of wil je dit aangeleerd krijgen? Dan hebben wij een mooie vacature!
3 juni 2024

Productiemedewerker in Hoensbroek (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zoeken we betrouwbare aanpakkers die overweg kunnen met een accuboor of slijpmachine. Samen met je collega’s ga je zorgen voor een mooi eindresultaat. De klant is gespecialiseerd in de verwerking en bewerking van verschillende metalen.
3 juni 2024

Productiemedewerker in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker in dagdienst. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
3 juni 2024

Procesoperator in Beek (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Procesoperator preparation/trouble shooter is verantwoordelijk voor het op een veilige en efficiënte manier instellen, bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
3 juni 2024

Plaatwerker in Sittard (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening. Te denken aan knippen, ponsen, kanten, zagen en verwerken van extern snijwerk.
3 juni 2024

Plaatwerker in Born (40 uur)  (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening.
3 juni 2024

Orderpicker magazijn in Roermond (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? 
3 juni 2024

Operationeel & tactisch Inkoper in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een inkoper met technische kennis.
3 juni 2024

Monteur staalconstructies en constructiebankwerker in Valkenburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een monteur. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
3 juni 2024

Monteur gelfilters vervangen in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken een monteur voor het vervangen van gelfilters op locatie bij de klant. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het in en uitbouwen van de gel filters op verschillende locaties.
3 juni 2024

Monteur binnen- en buitendienst in Nederweert (40 uur) (Werving en selectie)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra monteur binnen- en buitendienst. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Als monteur binnen- en buitendienst ga je mechanische en elektrotechnische  montagewerkzaamheden uitvoeren, intern en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren van machines.
3 juni 2024

Monteur Aarding- en Bliksembeveiliging vanuit Echt (40 uur) (Werving en selectie)

Heb jij een zelfstandige persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij een echte aanpakker die past binnen onze no-nonsense organisatiecultuur? Lees dan snel verder!
3 juni 2024

Monteur (W) Technische dienst in Holtum (vervuld) (Werving en selectie)

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een veelzijdig bedrijf met doorgroeimogelijkheden en in dagdienst?
3 juni 2024

Medewerker/ Chauffeur Evenementen (Detacheren en uitzenden)

Voor onze evenementenafdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die zowel als chauffeur aan de slag kan, maar het ook leuk vindt om in het magazijn te werken.
3 juni 2024

Medewerker(ster) kinderopvang in Susteren (20 uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant: “Op onze werkdag zitten we het liefst op de grond bij de kinderen. We spelen gezellig met de kinderen mee en stimuleren zo de ontwikkeling van de kinderen. We knuffelen veel met de kinderen en zij zijn onze leidraad van de dag” Zie jij jezelf wel zitten bij hun op de grond? Dan reageer snel!
3 juni 2024

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is?
3 juni 2024

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
3 juni 2024

Loodgieter in Elsloo (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten.
3 juni 2024

Loodgieter in Born (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant in zoeken we twee loodgieters. Je werkt in teamverband aan diverse projecten.
3 juni 2024

Logistiek operator in Beek (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die als Logistiek Operator aan de slag gaat en zorgdraagt voor de continue aanvoer van grondstoffen ten behoeve van een optimaal lopend productieproces en het ontzorgen van productie op het gebied van restmateriaalstromen.
3 juni 2024

Legionellapreventie monteur / loodgieter in geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een adviesbureau op het gebied van water- en luchtkwaliteit met als specialisatie de Legionella bacterie en microbiologische metingen zoeken wij een monteur. Als Legionellapreventie monteur kom je te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.
3 juni 2024

Kok in Nieuwstadt (vervuld) (Werving en selectie)

Voor een gezellig restaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren zelfstandig werkende kok voor zowel de lunch als het diner. Als kok ben je verantwoordelijk voor de bereiding van diverse gerechten en het waarborgen van de kwaliteit en presentatie van de gerechten.
3 juni 2024

Hulpmonteur Luchtkanalen Limburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk jij graag door het hele land en heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot luchtkanalenmonteur bij onze klant.
3 juni 2024

Hulp stoffeerder (Detacheren en uitzenden)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hulp stoffeerder. Samen met een ervaren collega ga je bij de klant langs om vloeren, gordijnen en overige raamdecoratie in te meten en te monteren. Het gaat om een fulltime functie.
3 juni 2024

HSEQ Manager in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Het belangrijkste doel van de functie is verantwoordelijkheid voor het opzetten en onderhouden van het HSEQ-beleid binnen de organisatie, om de veiligheid en gezondheid van werknemers, de kwaliteit van het productieproces en eindproduct en het waarborgen van milieuvoorschriften te garanderen en te bevorderen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid, richtlijnen en lokale wetgeving.
3 juni 2024

Hoofdmonteur (meewerkend voorman) in Nederweert (40 uur) (Werving en selectie)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een Hoofdmonteur (meewerkend voorman)Wat zijn de verantwoordelijkheden: Een meewerkend voorman die een assemblage-team aanstuurt voor het mechanisch en elektrisch assembleren
3 juni 2024

Heftruckchauffeur in Holtum (vervuld) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren heftruckchauffeur met leidinggevende ambitie. 
3 juni 2024

Handlanger zonnepanelen vanuit Kerkrade (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
3 juni 2024

Handlanger grondwerk/infra vanuit Stein (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij een aanpakker graag werkzaam in de buitenlucht en weet je basis technische zaken zoals het gebruik van een rolmeter? Dan is dit wellicht een mooie nieuwe uitdaging voor jou!
3 juni 2024

Handlanger bouw in Kerkrade (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je een harde werker en wil jij graag ervaring op doen in de bouw? Dan is dit jouw kans als handlanger in de afbouw!
3 juni 2024

Flensmonteurs / sleutelaars in Limburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
3 juni 2024

Engineer duurzame installaties in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Wordt jij enthousiast van de werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen? Als engineer duurzame installaties ben je verantwoordelijk voor de engineering én werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor de zonne-energiesystemen binnen de zakelijke markt.
3 juni 2024

Elektromonteur in Kerkrade (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur dan hebben wij een duurzame baan voor jou. Hou je van afwisseling
3 juni 2024

Electromonteur in Heerlen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
3 juni 2024

Constructieschilder in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Bij onze klant ben je als constructieschilder voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerk op industriële installaties.
3 juni 2024

Constructiebankwerker/lasser (Detacheren en uitzenden)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers.
3 juni 2024

Constructiebankwerker in Heerlen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
3 juni 2024

Coördinator Emballage in Roermond (40 uur) (Werving en selectie)

Ben jij een gedreven en organisatorisch talent met oog voor detail? Heb je ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
3 juni 2024

Bijrijder vanuit Roermond (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als bijrijder ga je met de horeca chauffeur op pad om de bestelde goederen bij de klanten te bezorgen (in- en uitladen).
3 juni 2024

Automonteur in Maastricht (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ter versterking van het team van onze klant in Maastricht zoeken wij per direct een 1e automonteur voor 40 uur per week. Je voert controles uit, je repareert auto’s, je zorgt voor het onderhoud en maakt auto's klaar voor aflevering. Apk keuring valt ook onder je werkzaamheden. Klant verzorgt alle dit voor alle automerken.
3 juni 2024

Allround monteur heftrucks verschillende locaties (Werving en selectie)

Als ambassadeur van het bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan op verschillende plekken afhankelijk van je woonplaats.
3 juni 2024

Allround heftruck monteur in regio Limburg (39,5 uur) (Werving en selectie)

Als ambassadeur van het bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan op verschillende plekken in de regio Limburg.
3 juni 2024

(Leerling of zij instromer) koelmonteur in Landgraaf (32 of 40 uur) (Werving en selectie)

Niet meer dagelijks willen werken binnen dezelfde vier muren? Je kent je werkzaamheden inmiddels wel, leert geen nieuwe technieken meer en “werkt op de automatische piloot”. Kortom, ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
3 juni 2024

(Junior) Rigger in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als (Junior) rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger. Je gaat een traject in waarbij je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor het aanslaan van gecompliceerde lasten. Je wordt opgeleid tot een vakman met een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling.
18 april 2024

Innovatie engineer in Born (40 uur) SUCCESVOL INGEVULD (Werving en selectie)

Als Innovatie Engineer bij onze klant ben je niet alleen een waardevol lid van het team, maar ook een cruciale schakel in het streven naar voortdurende verbetering. Jouw creatieve geest, analytische en technische vaardigheden en goede communicatie zijn de sleutels tot het optimaliseren van de processen. We zoeken een echte techneut met brede interesses!
4 april 2024

Servicedesk engineer in Beek (32-40 uur) (Werving en selectie)

Ga jij voor het oplossen van een storing tot het uiterste om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen? Wil jij samen met ruim 80 collega’s zorgen voor het onderhouden van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers in heel Nederland? Dan zoeken wij jou voor een van de grootste duurzame energie- installateurs van Limburg!
3 april 2024

Engineer W Gebouw gebonden Installaties in Beek (Werving en selectie)

In verband met uitbreiding van het team zijn wij voor onze klant op zoek naar een Engineer W. Onze opdrachtgever is al ruim 15 jaar actief in de duurzaamheidssector.
6 februari 2024

Onderhoudsmonteur in Budel (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In jou functie als mechanisch monteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit op de verschillende productieafdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen uitdagingen.
29 januari 2024

Commercieel medewerker buitendienst zonnepanelen SUCCESVOL INGEVULD! (Werving en selectie)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (duurzame) adviseur zonnepanelen om het groeiende team bij de klant te versterken. Als Adviseur Zonnepanelen ben jij het directe aanspreekpunt voor de klanten en adviseer je ze. Je gaat regelmatig op pad om bij klanten thuis installaties te bespreken en offertes op te maken.
29 januari 2024

Werkvoorbereider/elektromonteur in Maastricht (40 uur) SUCCESVOL INGEVULD!! (Werving en selectie)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf dat werkzaam is voor een woningvereniging zoeken wij een werkvoorbereider die zowel opnames doet bij de projecten en dit administratief uitwerkt als mee in de uitvoering kan werken als monteur.
25 januari 2024

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Landgraaf (40 uur) (Werving en selectie)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
30 november 2023

Kozijnen monteur in Sittard (40 uur) (Werving en selectie)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kozijnen monteur om het team te versterken. Als kozijnen monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van kozijnen in verschillende soorten gebouwen.
24 oktober 2023

Ploegleider Productie 3 ploegen in Nederweert (Werving en selectie)

Ben jij de leidinggevende die ervaring heeft met het leiden van teams en tevens een sterke affiniteit heeft met techniek?  Direct een (vast) contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever!
12 oktober 2023

Kabelwerker/grondwerker in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zoeken we meerdere grondwerkers met VCA. Het intrekken van data, midden- en hoogspanningskabels in kabelsleuven.
9 oktober 2023

Constructiebankwerker in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zoeken we een ervaren constructiebankwerker/lasser.
9 oktober 2023

Medewerker schoonmaak/ontruiming vanuit Sittard (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar fulltime calamiteiten medewerkers. Je gaat samen met collega’s woningen ontruimen en schoonmaken na vervuiling door bijv. brand of waterschade.
8 september 2023

Duitstalige supportspecialist in Eindhoven (40 uur) (Werving en selectie)

Als IT Support Specialist ga je aan de slag op de afdeling Service & Training en ben je hét telefonische visitekaartje van de organisatie! Je verleent voornamelijk support aan de Duitse dealers en aan de gebruikers van de touchscreens.
28 augustus 2023

Interieurbouwer in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een ervaren interieurbouwer, ze beschikken over een zeer moderne timmerwerkplek. Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever die voor zeer hoge kwaliteit gaat en waar geen dag hetzelfde is dan is dit een leuke vacature voor jou.
16 mei 2023

Operator Preparation/Troubleshooter 5-ploegen in Beek (Detacheren en uitzenden)

Heb jij een passie voor Procestechniek? Heb je affiniteit met duurzaamheid en grijp jij deze mooie kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst die een oplossing biedt voor de plastic soep?
20 april 2023

Supply Chain Officer in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Ben jij een logistieke professional die efficiënte planning en maximale support van productie nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en grijp je je kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst? Dan zoeken wij jou!
30 maart 2023

Junior rigger in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als Junior rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger.
9 januari 2023

Handlanger zonnepanelen in Roermond (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
28 juni 2022

Beveiligers in Sittard - Geleen / Stein (36 uur) (Detacheren en uitzenden)

I.v.m. uitbreiding van onze werkzaamheden bij 1 van onze vaste opdrachtgevers zijn we op zoek naar een aantal nieuwe Beveiligers met passie voor de Beveiliging.
7 maart 2022

Werkvoorbereider in regio Midden-Limburg (36 - 40 uur) (Werving en selectie)

Voor een gerenommeerd familiebedrijf dat werkzaam is in het luxe segment woningen zoeken wij ter uitbreiding van het team een werkvoorbereider
12 januari 2022

Orderverzamelaar / Heftruckchauffeur Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als heftruckchauffeur/orderverzamelaar in dagdienst. Bij onze klant kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Na een half jaar kans op een vast contract. Het bedrijf werkt van maandag tot vrijdag. Een salaris van €12,07 en veel doorgroeimogelijkheden. Interesse? Lees snel verder.
16 november 2021

Operator In Maastricht (3 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een operator voor een productiebedrijf in Maastricht. Het bedrijf produceert o.a. papieren zakken. De operator bedient veilig en verantwoord de machines en apparatuur op de plant. Dit gebeurt binnen het productieproces.
14 oktober 2021

Constructiewerker / Lasser  RVS  (Detacheren en uitzenden)

Functie-informatie: Wij zijn op zoek een vakkundige en ervaren constructiewerker / Lasser. Zelfstandig en nauwkeurig RVS plaat- en constructiedelen vanaf tekening, systematisch en verantwoord voorbereiden, samenstellen en afwerken.
5 oktober 2021

Medewerker bouwmarkt in Geleen (18 uur) (Detacheren en uitzenden)

Bij een grote bouwmarkt ben jij verantwoordelijk bij 1 afdeling voor het in orde houden van schappen met producten.
26 mei 2021

Allround productiemedewerker in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken voor een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de recycling van splinternieuwe restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie, een nieuwe medewerker die zich alle voorkomende werkzaamheden laat aanleren en een mooie toekomst gaat krijgen bij het bedrijf.
2 april 2021

Productiemedewerkers 3-Ploegen in Heerlen (40uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een bedrijven in de regio Parkstad zijn we op zoek naar Productiemedewerkers 3-Ploegen. Deze opdrachtgever is actief in de verpakkingsbranche, zij produceren zowel verpakkingen alsook verpakkingsmachines.
8 maart 2021

Elektromonteur of leerling elektromonteur in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een ervaren elektromonteur of iemand met affiniteit die zich het vak graag laat aanleren. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen worden aangesloten. Je werkt zoveel mogelijk in hetzelfde team, zodat jullie perfect op elkaar zijn ingespeeld.
4 februari 2021

Productiemedewerker Roermond (4 Ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/assistent operator. In de functie van assistent procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en bijstellen van productiemachines.
1 februari 2021

Operator in Kerkrade (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Parkstad zijn we op zoek naar ervaren operators. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in het recyclen van aluminium. In deze functie ga je operator werkzaamheden verrichten in een 5-ploegensysteem
1 februari 2021

Huisschilder in Stein (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
1 februari 2021

Huisschilder in Sittard (37,5 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een schildersbedrijf in regio midden Limburg zijn we opzoek naar een aantal onderhoudsschilders/ huisschilders.
1 februari 2021

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie in Maastricht (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.