Vacature

3 juni 2024

Startend productiemedewerker kantbank in Nuth (38 uur) (Detacheren en uitzenden)


We zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor de kantbank afdeling van onze klant. Als startend productiemedewerker krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het bedienen van de kantbank en het produceren van plaatwerk onderdelen in verschillende afmetingen en materialen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en het verwerken van de productiegegevens.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die leergierig is en bij voorkeur affiniteit heeft met metaalbewerking. Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en kan goed samenwerken in een team. Je bent fysiek in staat om zwaardere materialen te tillen en te verplaatsen. 

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende baan in een informele werkomgeving met een enthousiast klein team. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en mee te denken over verbeteringen in het productieproces. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, volop scholingsmogelijkheden en werktijden in overleg.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe leerling productiemedewerker kantbank!  Bel ons op 088-8640200 of mail naar gwen@lb-jobs.nl

Alle vacatures