Vacatures

3 juni 2024

TIG-lasser / constructiebankwerker in Hoensbroek (38 uur) (Werving en selectie)

Voor de lasafdeling van onze klant zijn wij per direct op zoek naar een TIG-lasser / constructiebankwerker. Als TIG-lasser houd je jezelf bezig met het zelfstandig samenstellen en aflassen van bijvoorbeeld lasconstructies, leidingwerk en/of plaatwerk. Gelijk een contract bij de klant!
3 juni 2024

Storingsmonteur in Maastricht (3 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in staal. De voornaamste activiteit is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het repareren, vervangen, onderhouden en/of omstellen van apparaten en machines, evenals het oplossen van (ver)storingen.
3 juni 2024

Startend productiemedewerker kantbank in Nuth (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

We zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor de kantbank afdeling van onze klant. Als startend productiemedewerker krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman.
3 juni 2024

Samensteller/lasser in Valkenburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een samensteller/lasser. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
3 juni 2024

Monteur staalconstructies en constructiebankwerker in Valkenburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een monteur. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
3 juni 2024

Monteur gelfilters vervangen in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken een monteur voor het vervangen van gelfilters op locatie bij de klant. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het in en uitbouwen van de gel filters op verschillende locaties.
3 juni 2024

Flensmonteurs / sleutelaars in Limburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
3 juni 2024

Constructiebankwerker/lasser (Detacheren en uitzenden)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers.
3 juni 2024

(Junior) Rigger in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als (Junior) rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger. Je gaat een traject in waarbij je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor het aanslaan van gecompliceerde lasten. Je wordt opgeleid tot een vakman met een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling.
6 februari 2024

Onderhoudsmonteur in Budel (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In jou functie als mechanisch monteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit op de verschillende productieafdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen uitdagingen.
9 oktober 2023

Constructiebankwerker in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zoeken we een ervaren constructiebankwerker/lasser.
14 oktober 2021

Constructiewerker / Lasser  RVS  (Detacheren en uitzenden)

Functie-informatie: Wij zijn op zoek een vakkundige en ervaren constructiewerker / Lasser. Zelfstandig en nauwkeurig RVS plaat- en constructiedelen vanaf tekening, systematisch en verantwoord voorbereiden, samenstellen en afwerken.
26 mei 2021

Allround productiemedewerker in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zoeken voor een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de recycling van splinternieuwe restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie, een nieuwe medewerker die zich alle voorkomende werkzaamheden laat aanleren en een mooie toekomst gaat krijgen bij het bedrijf.
1 februari 2021

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie in Maastricht (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.