Vacatures

17 januari 2019
Vestiging Obbicht

Commercieel medewerk(st)er binnendienst / buitendienst (40 uur) Midden-Limburg

Ben je opzoek naar de volgende stap in je technische carrière? Commercieel medewerk(st)er binnendienst is een afwisselde baan, geen dag is hetzelfde. Het ene moment breng je een nieuw product of speciale actie onder de aandacht bij de klant en de andere keer onderhandel je over de prijs en leveringscondities.
6 december 2018
Vestiging Obbicht

Monteur zonnepanelen (nog steeds op zoek)

Voor onze klantzoeken wij monteur zonnepanelen die werkzaam is in geheel Limburg.
9 november 2018
Vestiging Obbicht

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
9 november 2018
Vestiging Obbicht

Monteur zonnestroom-systemen (dakdekker)

In de functie van monteur zonnestroom-systemen (dakdekker) ben je verantwoordelijk voor de dakwerkzaamheden bij het plaatsen en installeren van zonnestroom-systemen op de daken van onze klanten. Je plaatst het systeem op de dakconstructies en zorgt voor een goede, nette en waterdichte afwerking van het dak alvorens de zonnepanelen te monteren. Hiernaast behoren ook de eventuele reparaties aan platte daken en het plaatsen van dakdoorvoeren bij je werkzaamheden.
9 november 2018
Vestiging Obbicht

(Startende) Servicemonteur

Als Servicemonteur houd je je (zelfstandig) bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in woningen en eventueel kleine ketelopstellingen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Ook voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie indien nodig opnieuw in. Je draait mee in de storingsdienst en je krijgt een servicebus ter beschikking
9 november 2018
Vestiging Obbicht

Hulpmonteurs luchtkanalen

We zoeken een hulpmonteur luchtkanalen. Jij wordt intern opgeleid tot zelfstandig monteur. De werkzaamheden zijn o.a. het monteren van luchtafvoersystemen, luchtkanalen en rookkanalen. Werkzaam zijn in geheel Nederland, daardoor kan het voorkomen dat je vroeg opstaat of wel eens later thuis komt.
9 november 2018
Vestiging Obbicht

Technisch Medewerker Facilitaire Dienst

Een duizendpoot met een technische achtergrond. Technisch Medewerker Facilitaire Dienst / Loodgieter / Installatiemonteur. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Reageer nu!