Vacatures

3 juni 2024

Reachstacker chauffeur in Sittard (38 uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant zoekt een reachstacker chauffeur waarmee je zeecontainers verplaatst op het terrein en ze op/van een vrachtwagen plaatst.
3 juni 2024

Orderpicker magazijn in Roermond (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? 
3 juni 2024

Medewerker/ Chauffeur Evenementen (Detacheren en uitzenden)

Voor onze evenementenafdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die zowel als chauffeur aan de slag kan, maar het ook leuk vindt om in het magazijn te werken.
3 juni 2024

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is?
3 juni 2024

Logistiek operator in Beek (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die als Logistiek Operator aan de slag gaat en zorgdraagt voor de continue aanvoer van grondstoffen ten behoeve van een optimaal lopend productieproces en het ontzorgen van productie op het gebied van restmateriaalstromen.
3 juni 2024

Heftruckchauffeur in Holtum (vervuld) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren heftruckchauffeur met leidinggevende ambitie. 
3 juni 2024

Coördinator Emballage in Roermond (40 uur) (Werving en selectie)

Ben jij een gedreven en organisatorisch talent met oog voor detail? Heb je ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
3 juni 2024

Bijrijder vanuit Roermond (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als bijrijder ga je met de horeca chauffeur op pad om de bestelde goederen bij de klanten te bezorgen (in- en uitladen).
30 maart 2023

Junior rigger in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als Junior rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger.
12 januari 2022

Orderverzamelaar / Heftruckchauffeur Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als heftruckchauffeur/orderverzamelaar in dagdienst. Bij onze klant kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Na een half jaar kans op een vast contract. Het bedrijf werkt van maandag tot vrijdag. Een salaris van €12,07 en veel doorgroeimogelijkheden. Interesse? Lees snel verder.