Vacatures

23 maart 2020

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
9 maart 2020

Monteur binnen- en buitendienst in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra monteur binnen- en buitendienst. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Als monteur binnen- en buitendienst ga je mechanische en elektrotechnische  montagewerkzaamheden uitvoeren, intern en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren van machines.
9 maart 2020

Hoofdmonteur (meewerkend voorman) in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een Hoofdmonteur (meewerkend voorman)Wat zijn de verantwoordelijkheden: Een meewerkend voorman die een assemblage-team aanstuurt voor het mechanisch en elektrisch assembleren
13 januari 2020

Medewerker opbouwen showroom badkamers vanuit Echt (40 uur)

Wegens uitbreiding zoekt onze klant een handige kandidaat. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van douchecabines en -wanden in showrooms of assisteren van de installateurs. Je mag ook meedenken over verbeterprocessen en deze rechtstreeks aandragen richting de fabriek. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor service die niet uitgevoerd wordt door de installateur. Je hebt direct contact met de 2e lijn binnendienst voor benodigde onderdelen ten behoeve van de service. Je wordt ambassadeur van een mooi merk.
26 november 2019

Administratief-commercieel medewerker in Midden-Limburg (40 uur)

Wegens groei van onze klant zijn wij op zoek naar een administratieve/commerciële duizendpoot. Functie; Je genereert en analyseert dagelijks managementinformatie uit het ERP-systeem en Excel voor de directie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren, eventueel verbeteren en beheren van procedures en processen. Daarnaast voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit en leg je direct verantwoordelijkheid af aan de directie.
5 november 2019

Verzorgende IG regio Weert (diverse uren)

Blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!
17 september 2019

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)

Wegens groei op zoek naar een extra uitvoerder voor onze klant in Midden-Limburg. Bedrijf is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen.
17 september 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
17 september 2019

Meewerkend voorman, lasser in Stein (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan de volgende stap in je carrière dan zoeken we jou. Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een meewerkend voorman. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en machineonderdelen. Het gaat om een baan voor de lange termijn!
17 september 2019

Commercieel medewerk(st)er binnendienst in Echt (ingevuld)

Ben je opzoek naar de volgende stap in je commerciële carrière?