Vacatures

31 juli 2019

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)

Wegens groei op zoek naar een extra uitvoerder voor onze klant in Midden-Limburg. Bedrijf is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen.
24 mei 2019

Sales toppers gezocht regio Limburg (40 uur)

Vanwege de groei van onze zeer succesvolle klant zijn we op zoek naar commerciële en ambitieuze toppers. Het bedrijf zet zich sinds 1986 in voor het ontwaken van leiderschap in Europa. Het is een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.
25 april 2019

Medewerker EPC/U Adviseur in Stein (40 uur)

Wegens groei op zoek naar een extra medewerker EPC.
22 maart 2019

Meewerkend voorman, lasser in Stein (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan de volgende stap in je carrière dan zoeken we jou. Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een meewerkend voorman. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en machineonderdelen. Het gaat om een baan voor de lange termijn!
13 maart 2019

Commercieel medewerk(st)er binnendienst in Echt (40 uur)

Ben je opzoek naar de volgende stap in je commerciële carrière?
11 maart 2019

Loodsmedewerker in Geleen (24-32 uur)

Wegens uitbreiding van het team zoekt onze klant een loodsmedewerker. Je gaat zorgdragen voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Je controleert inkomende goederen op hoeveelheid en kwaliteit en ompakken en stickeren zijn ook onderdeel van je takenpakket.
22 februari 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
22 februari 2019

Commercieel medewerker AGF/accountmanager in Geleen (40 uur)

Wegens uitbreiding zoekt de klant een nieuwe commerciële medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de in en verkoop van groente en fruit. Je gebruikt daarbij het bestaande netwerk en breidt dit indien nodig nog verder uit.