Vacatures

1 maart 2023

Onderhoudsmonteur W in Beek (40 uur)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken kandidaat die het innovatieve proces in een nieuwe fabriek helpt verder te verbeteren middels het verrichten van correctief en preventief onderhoud om daarmee op een veilige manier gaat zorg te dragen voor een maximale machine beschikbaarheid en output.
1 maart 2023

Monteur (W) Technische dienst in Holtum (40 uur)

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een veelzijdig bedrijf met doorgroeimogelijkheden en in dagdienst?
9 januari 2023

Supply Chain Officer in Beek (40 uur)

Ben jij een logistieke professional die efficiënte planning en maximale support van productie nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en grijp je je kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst? Dan zoeken wij jou!
21 december 2022

Afdelingsmanager binnen Sociale werkplaats in regio Venray (36 uur)

Als Afdelingsmanager geef je leiding aan een van de afdelingen op de locatie Venray. Hier werken en leren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het productieresultaat van de afdeling én draagt zorg voor de ontwikkeling van je medewerkers.
11 november 2022

Engineer duurzame installaties in Beek (40 uur)

Wordt jij enthousiast van de werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen? Als engineer duurzame installaties ben je verantwoordelijk voor de engineering én werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor de zonne-energiesystemen binnen de zakelijke markt.
11 november 2022

Allround heftruck monteur in regio Limburg (39,5 uur)

Als ambassadeur van het bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan op verschillende plekken in de regio Limburg.
18 oktober 2022

Medewerker Marketing in Echt (40 uur)

Wij zoeken een marketeer die uitvoerende en ondersteunende taken heeft die gericht zijn op het promoten van het bedrijf en waar nodig ook de afdeling Sales ondersteunt. Het betreft een groothandel in producten in de duurzame energie.
18 oktober 2022

Meewerkend voorman magazijn in Echt (40 uur)

Ter uitbreiding van het team bij onze klant zoeken wij op korte termijn een ervaren en enthousiaste kandidaat die het magazijn gaat leiden en regelen maar logistiek ook meewerkt.  Het betreft een groothandel in de duurzame energie. 
21 september 2022

Adviseur isolatie en airco regio Limburg (40 uur)

Voor onze klant zoeken we ter uitbreiding van het huidige team een gedreven commerciële kandidaat. Door jouw ervaring in sales en producten, die je leert binnen het bedrijf, weet je de klant een goed en vertrouwd gevoel te geven!
21 september 2022

Adviseur isolatie en airco in Noord-Brabant (40 uur)

Voor onze klant zoeken we ter uitbreiding van het huidige team een gedreven commerciële kandidaat. Door jouw ervaring in sales en producten, die je leert binnen het bedrijf, weet je de klant een goed en vertrouwd gevoel te geven!
30 augustus 2022

Monteur Aarding- en Bliksembeveiliging vanuit Echt (40 uur)

Heb jij een zelfstandige persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij een echte aanpakker die past binnen onze no-nonsense organisatiecultuur? Lees dan snel verder!
5 juli 2022

Storingsmonteur 2 ploegen in Langraaf (40 uur)

Door een grote groei van het bedrijf zijn we voor onze klant opzoek naar 2 nieuwe medewerkers in de technische dienst, die gelijk in diens treden bij de klant.
9 juni 2022

Medewerker(ster) marketing in Susteren (20-24 uur)

Onze klant is een toonaangevend bedrijf op het gebied van event styling en verzorgd van tekening tot bijv. cateraar nationaal en internationaal evenementen. Daarnaast heeft de klant een interieurzaak, vanuit daar wordt veel geregeld en kunnen klanten terecht voor een gedegen en professioneel interieuradvies.
16 mei 2022

Medewerker(ster) kinderopvang in Susteren (20 uur)

Onze klant: “Op onze werkdag zitten we het liefst op de grond bij de kinderen. We spelen gezellig met de kinderen mee en stimuleren zo de ontwikkeling van de kinderen. We knuffelen veel met de kinderen en zij zijn onze leidraad van de dag” Zie jij jezelf wel zitten bij hun op de grond? Dan reageer snel!
20 april 2022

Planner in Kerkrade (40 uur)

Als planner heb je een veelzijdige rol. Jij houdt je bezig met het inplannen van monteurs t.b.v. het plaatsen of servicewerkzaamheden van zonnepanelen/ warmtepompen en airco’s. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de particuliere klanten, zakelijke opdrachtgever en de eigen monteurs.
4 april 2022

Servicedesk engineer in Beek (40 uur)

Ga jij voor het oplossen van een storing tot het uiterste om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen? Wil jij samen met ruim 80 collega’s zorgen voor het onderhouden van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers in heel Nederland? Dan zoeken wij jou voor een van de grootste duurzame energie- installateurs van Limburg!
7 maart 2022

Werkvoorbereider in regio Midden-Limburg (36 - 40 uur)

Voor een gerenommeerd familiebedrijf dat werkzaam is in het luxe segment woningen zoeken wij ter uitbreiding van het team een werkvoorbereider
10 februari 2022

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Limburg (40 uur)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
31 januari 2022

TIG-lasser / constructiebankwerker in Hoensbroek (38 uur)

Voor de lasafdeling van onze klant zijn wij per direct op zoek naar een TIG-lasser / constructiebankwerker. Als TIG-lasser houd je jezelf bezig met het zelfstandig samenstellen en aflassen van bijvoorbeeld lasconstructies, leidingwerk en/of plaatwerk. Gelijk een contract bij de klant!
26 oktober 2021

(Leerling) Plaatwerker RVS Susteren (40 uur)

Zou jij het leuk vinden om samen met je collega’s mooie rvs-producten te maken? Heb jij gevoel voor techniek en technisch inzicht? Laat je dan opleiden tot plaatwerker bij onze klant. Wat ga je dan als plaatwerker doen? Als leerling plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het knippen, zetten en nibbelen van rvs-plaatmateriaal.
5 oktober 2021

Operators voor de inpak of bakkerij/ banket afdeling in Brunssum (3-ploegen)

Wij zoeken operators die het leuk vinden om de producten (diepgevroren taarten en cakes) op de best mogelijk manier in de schappen van de supermarkten te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van deegsoorten, het bedienen van machines en/of het inpakken van de producten.
4 mei 2021

Monteur CV en warmtepompen in Beek (40 uur)

Ken je de ins en outs van een warmtepomp óf wil jij die dolgraag leren? Wil jij samen met ruim 80 collega’s zorgen voor het plaatsen van onder andere warmtepompen en warmtepompboilers in Limburg?
16 maart 2021

Binnen- en buitendienst servicemonteur pompen in Echt (40 uur)

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur voor een toonaangevend bedrijf in de pomptechniek. Bij deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het telefonische adviseren van de klant, het inplannen van service verzoeken en zal je zelf ook af en toe naar buiten gaan voor helpen bij oplossen van storingen.
10 maart 2021

Projectleider grond- en kabelwerken, industriële reiniging en infrastructurele werken in Geleen (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een projectleider, belangrijk is dat je ervaring hebt in deze of een vergelijkbare functie. Je bent iemand die durft af te wijken van plat gereden paden en denkt creatief mee in het zoeken naar nieuwe wegen om de positie in de markt te versterken.
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
1 februari 2021

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)

Wegens groei op zoek naar een extra uitvoerder voor onze klant in Midden-Limburg. Bedrijf is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen.
1 februari 2021

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
1 februari 2021

Hoofdmonteur (meewerkend voorman) in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een Hoofdmonteur (meewerkend voorman)Wat zijn de verantwoordelijkheden: Een meewerkend voorman die een assemblage-team aanstuurt voor het mechanisch en elektrisch assembleren
1 februari 2021

Monteur binnen- en buitendienst in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra monteur binnen- en buitendienst. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Als monteur binnen- en buitendienst ga je mechanische en elektrotechnische  montagewerkzaamheden uitvoeren, intern en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren van machines.
1 februari 2021

Verzorgende IG regio Weert (diverse uren)

Blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!