Vacature

13 maart 2019

Commercieel medewerk(st)er binnendienst in Echt (40 uur)


Ben je opzoek naar de volgende stap in je commerciële carrière? 

Functie;
Commercieel medewerk(st)er binnendienst is een afwisselde baan, geen dag is hetzelfde. Het ene moment breng je een nieuw product of speciale actie onder de aandacht bij de klant en de andere keer onderhandel je over de prijs en leveringscondities. Tot je taken behoren o.a. het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, uitbrengen en opvolgen van offertes en het bijhouden van de technologische ontwikkelingen. De orders die je binnen hebt gehaald verwerk je in het systeem en periodiek rapporteer je deze aan je leidinggevende. 

Profiel;
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond, te denken aan elektro- of installatietechniek. Spreek en schrijf je correct Nederlands. Aantoonbare ervaring in de B2B verkoop is een pre. Daarnaast ben je resultaat en klantgericht, communicatief en pro-actief.

Aanbod;
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (te denken aan 26 verlofdagen en pensioen opbouw) en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen. Mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. Je start met een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste aanstelling.

Bedrijf;
Onze klant is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen. Het is een stabiele organisatie die deel uitmaakt van een wereldwijd concern. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer met korte lijnen. De leeftijd van de medewerkers varieert tussen de 27 en 60 jaar. Werktijden zijn tussen 8.00 - 18.00 uur. Vacature is op basis van 40 uur.

Procedure;
De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en dit gebeurd bij Limburg Jobs. Het tweede gesprek zal plaatsvinden op locatie bij de klant met de HRM manager. Als laatste vindt er een arbeidsvoorwaarden gesprek plaats.

Contact informatie:
Stuur een sollicitatiebrief met recent CV naar Gwen Konings, 
gwen@lb-jobs.nl. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen op 088-8640200. 

Alle vacatures