Vacature

17 september 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)


Functie; 
Op de productielocatie in Roermond ben je verantwoordelijk voor de afdeling Technische Dienst. Jij zorgt ervoor dat de machines optimaal draaiende blijven in nauwe samenwerking met de operators en de bedrijfsleider. Als ervaren monteur of als technisch talent kan jij een waardevolle bijdrage leveren in deze belangrijke functie. Je bent als monteur verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud in de fabriek. Werkzaamheden zijn o.a. preventief onderhoud plegen, inspecties, werkvoorbereiding en uitvoeren van reparaties, storingsoorzaken lokaliseren, probleem analyseren en oplossen. Kleinschalige modificaties en reparaties aan installaties voorbereiden en uitvoeren hoort er ook bij.

Profiel;
We zoeken een kandidaat met een MBO werk en denkniveau met een bij voorkeur afgeronde wtb of technische opleiding.  Belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt en leest. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod;
De klant biedt je een afwisselend functie, met ruimte voor het zelf indelen van bepaalde taken. De voorkeur gaat uit naar een werkweek van dinsdag tm zaterdag. Voldoe je helemaal aan bovenstaand profiel en heb je ruime ervaring dan biedt de klant je gelijk een overeenkomst voor bepaalde tijd aan, deze zal na verloop van tijd worden omgezet in een vast dienstverband. Salaris is in overleg afhankelijk van ervaring en kennis.

Bedrijf;
Een bedrijf met een informele sfeer, het bedrijf is volop in ontwikkeling en hecht veel waarden aan kwaliteit. Ze willen zich verder ontwikkelen tot marktleider op hun vakgebied. 

Procedure;
De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gesprekken. Wij zijn verantwoordelijk de eerste selectie.
Het tweede gesprek is een kennismakingsgesprek met de directeur en een directe collega. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn en mag je starten dan zal er nog een laatste gesprek plaatsvinden m.b.t. de arbeidsvoorwaarden.

Contact informatie:

Stuur een sollicitatiebrief met recent CV naar Elke Knoors: elke@lb-jobs.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met ons kantoor op 088-8640200.

Alle vacatures