Vacature

11 maart 2019

Loodsmedewerker in Geleen (24-32 uur)


Functie; 
Wegens uitbreiding van het team zoekt onze klant een loodsmedewerker. Je gaat zorgdragen voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Je controleert inkomende goederen op hoeveelheid en kwaliteit en ompakken en stickeren zijn ook onderdeel van je takenpakket.

Profiel;
Wij zoeken een medewerker die van aanpakken weet, gestructureerd te werk gaat en geen problemen heeft met wisselende werktijden. Daarnaast vragen wij een geldig heftruckcertificaat en ervaring met een elektrische popwagen. Belangrijk is dat je Nederlands en Engels spreekt, Pools en Russische is een pre. Ervaring in de groente en fruit sector is ook een pre.

Aanbod;
De klant bied je een baan binnen een professioneel en enthousiast team. Een contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren zal dit worden omgezet in een vast dienst verband.  Salaris in overleg afhankelijk van relevante ervaring. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf doormiddel van het volgen van eventuele cursussen.

Bedrijf;
Een jong en groeiend bedrijf. Een bedrijf waar iedereen gelijk is en openstaat voor mensen die mee denken.   

Procedure;
De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Wij zijn verantwoordelijk de eerste selectie.
Het tweede gesprek is een kennismakingsgesprek met de office manager en de direct leidinggevende bij het bedrijf. Wanneer deze gesprekken doorlopen zijn en je mag starten dan zal er nog een derde gesprek plaatsvinden m.b.t. de arbeidsvoorwaarden.

Contact informatie: Stuur een sollicitatiebrief met recent CV naar Gwen Konings: gwen@lb-jobs.nl Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons kantoor tel: 088-8640200

Alle vacatures