Vacatures

30 november 2023

TIG-lasser / constructiebankwerker in Hoensbroek (38 uur)

Voor de lasafdeling van onze klant zijn wij per direct op zoek naar een TIG-lasser / constructiebankwerker. Als TIG-lasser houd je jezelf bezig met het zelfstandig samenstellen en aflassen van bijvoorbeeld lasconstructies, leidingwerk en/of plaatwerk. Gelijk een contract bij de klant!
26 oktober 2021

(Leerling) Plaatwerker RVS Susteren (40 uur)

Zou jij het leuk vinden om samen met je collega’s mooie rvs-producten te maken? Heb jij gevoel voor techniek en technisch inzicht? Laat je dan opleiden tot plaatwerker bij onze klant. Wat ga je dan als plaatwerker doen? Als leerling plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het knippen, zetten en nibbelen van rvs-plaatmateriaal.
10 maart 2021

Projectleider grond- en kabelwerken, industriële reiniging en infrastructurele werken in Geleen (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een projectleider, belangrijk is dat je ervaring hebt in deze of een vergelijkbare functie. Je bent iemand die durft af te wijken van plat gereden paden en denkt creatief mee in het zoeken naar nieuwe wegen om de positie in de markt te versterken.
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!