Vacatures

23 maart 2020

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
9 maart 2020

Monteur binnen- en buitendienst in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra monteur binnen- en buitendienst. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Als monteur binnen- en buitendienst ga je mechanische en elektrotechnische  montagewerkzaamheden uitvoeren, intern en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren van machines.
9 maart 2020

Hoofdmonteur (meewerkend voorman) in Nederweert (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een Hoofdmonteur (meewerkend voorman)Wat zijn de verantwoordelijkheden: Een meewerkend voorman die een assemblage-team aanstuurt voor het mechanisch en elektrisch assembleren
13 januari 2020

Medewerker opbouwen showroom badkamers vanuit Echt (40 uur)

Wegens uitbreiding zoekt onze klant een handige kandidaat. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van douchecabines en -wanden in showrooms of assisteren van de installateurs. Je mag ook meedenken over verbeterprocessen en deze rechtstreeks aandragen richting de fabriek. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor service die niet uitgevoerd wordt door de installateur. Je hebt direct contact met de 2e lijn binnendienst voor benodigde onderdelen ten behoeve van de service. Je wordt ambassadeur van een mooi merk.
17 september 2019

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)

Wegens groei op zoek naar een extra uitvoerder voor onze klant in Midden-Limburg. Bedrijf is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen.