Vacatures

19 april 2019

Transportplanner in Geleen (32 of 40 uur)

Voor een klant in Geleen zoeken wij een transportplanner. Samen met je collega 's ben je verantwoordelijk voor het transport naar de klanten binnen heel Nederland. Hierbij controleer je de voortgang van de planning en waarborg je de geldende regels en procedures van alle transporten
22 maart 2019

Meewerkend voorman, lasser in Stein (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of toe aan de volgende stap in je carrière dan zoeken we jou. Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een meewerkend voorman. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en machineonderdelen. Het gaat om een baan voor de lange termijn!
13 maart 2019

Commercieel medewerk(st)er binnendienst in Echt (40 uur)

Ben je opzoek naar de volgende stap in je commerciële carrière?
12 maart 2019

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)

SUCCESVOL INGEVULD!
11 maart 2019

Loodsmedewerker in Geleen (24-32 uur)

Wegens uitbreiding van het team zoekt onze klant een loodsmedewerker. Je gaat zorgdragen voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Je controleert inkomende goederen op hoeveelheid en kwaliteit en ompakken en stickeren zijn ook onderdeel van je takenpakket.
22 februari 2019

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
22 februari 2019

Commercieel medewerker AGF/accountmanager in Geleen (40 uur)

Wegens uitbreiding zoekt de klant een nieuwe commerciële medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de in en verkoop van groente en fruit. Je gebruikt daarbij het bestaande netwerk en breidt dit indien nodig nog verder uit.