Vacature

15 september 2020

Uitvoerder grootschalige projecten in Midden-Limburg (40 uur)


Wegens groei op zoek naar een extra uitvoerder voor onze klant in Midden-Limburg. Bedrijf is hoofdaannemer en leverancier in zonnepanelen.

Functie
Deze afdeling houdt zich bezig met grootschalige zonnedaken en zonnevelden. Het team bestaat op het moment uit een projectleider, projectengineer en een uitvoerder. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor onder andere het bijdragen aan de werkvoorbereiding, inrichting van de bouwplaats, de logistiek  maar ook de tool box meetings en lmra’s.  Je stuurt de onderaannemers aan en bewaakt de dagelijkse planning.  Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de projecten.

Profiel
U beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond, te denken aan elektro- of installatietechniek. Spreek en schrijf je correct Nederlands. Ervaring als uitvoerder is een pre.  Daarnaast ben je communicatief sterk, denk je in oplossingen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en niet bang om beslissingen te nemen.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een professioneel team. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (te denken aan 26 verlofdagen en pensioen opbouw) en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.  Mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. Je start met een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste aanstelling

Bedrijf
Onze klant is hoofdaannemer en leverancier in de zonnepanelen. Het is een stabiele organisatie die deel uitmaakt van een wereldwijd concern. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer met korte lijnen. De leeftijd van de medewerkers varieert tussen de 27 en 60 jaar. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark en voor klantbezoeken is er altijd een auto ter beschikking. Werktijden zijn tussen 8.00 en 18.00 uur. Arbeidsduur is 40 uur per week.  

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken. Het eerste gesprek bij Limburg Jobs is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat. Het tweede gesprek zal plaatsvinden op locatie bij de klant met de HRM manager. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn dan vindt een arbeidsvoorwaardelijk gesprek plaats.

Contact informatie:
Stuur een sollicitatiebrief met recent CV naar Gwen Konings, 
gwen@lb-jobs.nl

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons op 088-8640200.
 

Alle vacatures