Vacature

15 september 2020

Medewerker opbouwen showroom badkamers vanuit Echt (40 uur)


Wegens uitbreiding zoekt onze klant een handige kandidaat. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van douchecabines en -wanden in showrooms of assisteren van de installateurs. Je mag ook meedenken over verbeterprocessen en deze rechtstreeks aandragen richting de fabriek.  Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor service die niet uitgevoerd wordt door de installateur. Je hebt direct contact met de 2e lijn binnendienst voor benodigde onderdelen ten behoeve van de service. Je wordt ambassadeur van een mooi merk.

Profiel;
Onze klant zoekt een kandidaat die handig is en twee rechterhanden heeft. Belangrijk is dat je secuur werkt, goed zelfstandig kan werken en organiseren en vooral oplossingsgericht kan denken. Je wordt ambassadeur van het merk dus je moet zeker ook een klantvriendelijke instelling hebben. In het bezit van een rijbewijs is vereist.

Aanbod;
Je krijgt rechtstreeks een baan bij de klant binnen een professioneel en enthousiast team. Bij start een jaarcontract en bij goed functioneren zal dit worden omgezet in een vast dienstverband. Salaris in overleg en is afhankelijk van relevante ervaring. Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden plus 32 verlofdagen, zeer goed pensioenfonds, WIA gat aanvulling en leuke personeelsuitjes.

Bedrijf;
Een bedrijf dat zich richt op het topsegment van luxe douchecabines, baden, douchebakken en- wanden met ambitieuze groeidoelstellingen.

Procedure;
De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gesprekken. Limburg Jobs is verantwoordelijk voor de eerste selectie en het daarbij horend gesprek. Het tweede gesprek is een kennismakingsgesprek met de backoffice manager bij de klant. Het derde gesprek is samen met de backoffice manager en de directie en gaat in op de arbeidsvoorwaarden.
 

Contact informatie:

Stuur een sollicitatiebrief met recent CV naar Gwen Konings; gwen@lb-jobs.nl

Bij vragen kun je contact opnemen met ons kantoor 088-8640200

 

 

 

 

Alle vacatures