Vacature

1 maart 2023

Onderhoudsmonteur W in Beek (40 uur)


Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken kandidaat die het innovatieve proces in een nieuwe fabriek helpt verder te verbeteren middels het verrichten van correctief en preventief onderhoud om daarmee op een veilige manier gaat zorg te dragen voor een maximale machine beschikbaarheid en output.

Onze klant is een jonge en dynamische organisatie, opgericht in 2014 door 3 ondernemers met een overtuiging om dingen anders te doen als het om recycling gaat: het op grote schaal vervangen van polymeren geproduceerd uit olie of gas. Zij zagen een prachtige kans om plastic afval duurzaam te verwerken door dezelfde kwaliteit te ontwikkelen als klassieke polymeren. Vandaag de dag is het een sterk groeiende organisatie van +/- 70 medewerkers.

Wat ga je doen? 

Als onderhoudsmonteur ben je in dagdienst verantwoordelijk voor een storingsvrij machinepark door het verrichten van correctief en preventief onderhoud. Dit geldt voor het mechanische deel van de productievloer, alsook de werkplaats. Je lokaliseert, analyseert en bespreekt problemen, oplossingen en verbetervoorstellen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen op installaties vanuit de mechanische hoek. Je pleegt overleg met de E-zijde van de TD en met de productiemedewerkers en shift supervisors. Je denkt mee over onderwerpen als veiligheid, kwaliteit, productievolume en kosten.

Daarnaast begeleid je externe contractors die in de fabriek komen werken.


De klant hanteert veiligheidsmethodieken zoals VCA, werkvergunningen, LO(TO)TO, LMRA, TRA en veilig-werkinstructies. Er wordt van jou verwacht dat jij op veiligheidsvlak het goede voorbeeld geeft.

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je brengt relevante werkervaring binnen een industriële procesmatige omgeving mee;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een VCA basis certificaat, of bereid om dit te behalen;
  • Je bent in het bezit van een Hoogwerker- en heftruck-certificaat, of bereid om deze te behalen;
  • Je hebt ervaring met Ultimo of een vergelijkbaar beheersysteem.

Wat bieden wij?

Gelijk starten bij klant! Goede arbeidsvoorwaarden (salaris tussen de €2300-€3500 ) en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken in een hele prettige omgeving en team!

Procedure:

Eerst een gesprek bij ons op kantoor en bij gebleken geschiktheid een eerste kennismaking bij de klant waarna nog een tweede gesprek zal volgen.

Bel ons op 088-8640200 of mail naar elke@lb-jobs.nl 

Alle vacatures