Vacatures

1 maart 2023

Terreinmedewerker op Chemelot (40 uur)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Per direct starten voor lange termijn.
23 januari 2023

Operator in Holtum (5-ploegen)

Ben je (Proces)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg) Voor onze opdrachtgever in de regio Holtum die halffabricaten maakt van plastic zoeken wij een procesoperator of een productiemedewerker die graag operator wilt worden.
9 januari 2023

Startend operator in Beek (5 ploegen)

De startend procesoperator gaat ondersteunen met het bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
9 januari 2023

Supply Chain Officer in Beek (40 uur)

Ben jij een logistieke professional die efficiënte planning en maximale support van productie nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en grijp je je kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst? Dan zoeken wij jou!
10 november 2022

Procesoperator in Beek (5 ploegen)

Procesoperator preparation/trouble shooter is verantwoordelijk voor het op een veilige en efficiënte manier instellen, bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
10 november 2022

Heftruckchauffeur magazijn in Beek (40 uur)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken kandidaat die als Operator Warehousing Outbound aan de slag gaat met het verpakken en laden van het gereed product en het lossen en opslaan van additieven.
22 augustus 2022

Grondwerker in Geleen (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor op het Chemelot terrein in Geleen.  Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
18 augustus 2022

Algemeen medewerker op Chemelot Geleen (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor op het Chemelot terrein in Geleen. Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
16 november 2021

Operator In Maastricht (3 ploegen)

Wij zijn op zoek naar een operator voor een productiebedrijf in Maastricht. Het bedrijf produceert o.a. papieren zakken. De operator bedient veilig en verantwoord de machines en apparatuur op de plant. Dit gebeurt binnen het productieproces.
1 februari 2021

Grondwerker / Kabelwerker in Elsloo (40 uur)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
1 februari 2021

Grondwerker in Geleen (40 uur)

Heb je VCA en zoek je grondwerk voor lange termijn?