Vacatures

29 maart 2022

Accountmanager zonnepanelen in Roermond (24-40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra medewerker buitendienst.
24 maart 2022

Verkoopmedewerker hout en bouwmaterialen in Geleen (38 uur)

Onze klant zoekt verkoopmedewerkers die een eerlijk en betrouwbaar advies kunnen geven. Tevens wordt ook een uitgebreid opleidingstraject aangeboden zodat jij de specialist wordt op het gebied van hout en bouwmaterialen. En als verkoopmedewerker gaat jouw advies niet alleen over de producten in de winkel, maar ook over de services die ze, samen met de montagepartners, erbij leveren.
14 maart 2022

Verkoopmedewerker bloemen en planten in Obbicht (16-32 uur)

Van week 16 tm week 21 zoeken we voor onze klant in Obbicht een dame of heer die meehelpt met het uitpakken en klaarzetten van de planten, adviseren van klanten, bewateren van de planten etc.
24 februari 2022

Binnendienst sales in Beek (32-40 uur)

In deze functie ben je het eerste contact wat een (potentiële) klant heeft met bedrijf. Zorg ervoor dat de (potentiële) klant altijd een goed gevoel over zal houden aan de eerste kennismaking. Een goede eerste indruk kan je maar één keer maken.
16 februari 2022

Accountmanager zonnepanelen in Midden-Limburg (24-40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra accountmanager. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Jij zal met name veel onderweg zijn naar particuliere klanten, die hebben aangegeven graag een bezoek te hebben voor een passende offerte.
26 oktober 2021

Winkelmedewerker(ster) slijterij Roermond (40 uur)

Heb jij affiniteit met drank en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Houd je ervan om klanten te adviseren over de verschillende dranken in het assortiment? Houd jij van plannen en organiseren? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team binnen een echt Limburgs familiebedrijf? Dan reageer snel!